Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

‘Marele vrăjitor’ al Mexicului despre profeţiile maiaşe privind Apocalipsa


Antonio Vazquez Alba, cunoscut și ca ‘marele vrăjitor al Mexicului’, a catalogat drept o ‘mare minciună’ interpretările curente ale calendarului maiaș privind sfârșitul lumii în 2012. Într-o conferință de presă anuală, susținută la Ciudad de Mexico, el a spus că mayașii nu au făcut niciodată predicții cu privire la ziua judecății de apoi.
Celebrul magician, care în decursul ultimilor 25 de ani a șocat în mod regulat lumea cu previziunile sale, prezice de asemenea că președintele SUA Barack Obama nu va fi reales în funcție în urma alegerilor din luna noiembrie, în timp ce alți doi conducători de stat din America Latină vor fi diagnosticați cu cancer. Magicianul mexican a sugerat că afecțiunile oncologice cu care au fost diagnosticați mai mulți șefi de stat din America Latină în ultimul timp se datorează vrăjitoriei. Au fost diagnosticați cu boală de cancer președinții Braziliei, actualul și precedentul, Paraguayului și Venezuelei. 
În altă ordine de idei, la putere în Mexic va reveni, conform predicțiilor magicianului, Partidul Revoluționar Instituțional, iar candidatul acestuia Enrique Pena Nieto va câștiga alegerile pentru funcția supremă în stat în iulie anul acesta.
Exactitatea predicțiilor magicianului mexican, prin intermediul cărților de tarot și ‘cititului în stele’, este estimată de el însuși la 75%-80%. Anul trecut, el a prezis slăbirea monedei euro și o nouă etapă a recesiunii economice în țările dezvoltate. Cu toate acestea, nu toate predicțiile pe care Antonio Vazquez Alba le face din 1980 s-au împlinit. În special, moartea cântăreței de muzică pop Britney Spears și uciderea unuia dintre liderii latinoamericani nu au devenit, din fericire, realitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?