Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Şoferi băuţi sau fără permise


Infracțiunile la regimul rutier nu au lipsit, în prag de Anul Nou. Polițiștii au găsit în trafic șoferi băuți și fără permis, dar și mașini cu numere de înmatriculare expirate.
Astfel, pe data de 30 decembrie 2011, polițiștii din Tulnici l-au identificat pe Dănuț Cătălin M., de 19 ani, din comuna Dumbrăveni, în timp ce conducea un autoturism deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării, rezultatul a fost de 0,65 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Åžoferului i-a fost întocmit dosar penal și i-a fost reținut permisul de conducere. În aceeași zi, polițiștii Serviciului Rutier l-au identificat pe DN2 E85 pe Gigi P., de 23 ani, din comuna Urechești, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.
Tot pe 30 decembrie, polițiștii i-au întocmit dosar penal și lui Corneliu C., de 26 ani, din municipiul Ploiești. Acesta conducea un autoturism Opel, care  avea plăcuțele de înmatriculare expirate din data de 8 septembrie 2011. Autoturismul a fost indisponibilizat, iar șoferul s-a ales cu dosar penal. Nici femeile nu au fost mai responsabile. Olisea B., de 26 de ani, din București, a fost depistată la volanul unui autoturism deși nu avea permis de conducere.
Åži în prima zi a acestui an, polițiștii au găsit în trafic șoferi băuți. La ora 8.05, polițiștii din Adjud l-au depistat în trafic pe Florin Relu I., de 18 ani, din loca-litate, în timp ce conducea un autoturism WV, fără a poseda permis de conducere. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că tânărul era și băut. Aparatul a indicat în cazul său o alcoolemie de 0,58 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?