Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Ce-şi doresc personalităţile oraşului Panciu de la 2012


Sănătate, liniște, împliniri în profesie și familie, acestea sunt așteptările personalităților păncene pentru noul an. Deși recunosc faptul că 2012 nu va fi unul deloc ușor, având în vedere contextul economico-social, aceștia speră să reprezinte totuși un an al schimbărilor majore pentru România. „Ar fi de preferat un an cu o altă guvernare!”, ne-a spus Valeriu Jalbă, directorul Liceului Tehnologic „Al. I. Cuza”. În plan personal, profesorul nu vrea decât „sănătate, căci restul se rezolvă, în timp”.
Același lucru ne-a spus și președinte instanței păncene, judecătorul Florin Stoica. „Sănătate și liniște, asta aștept de la 2012. E valabil și în plan profesional, și personal”, ne-a declarat Florin Stoica.
Mai practic se dovedește a fi managerul Spitalului, Nicolai Mărăscu. În opinia acestuia, Sănătatea, domeniu de care este responsabil în oraș, are nevoie și de bani, pentru ca lucrurile să meargă bine. Din acest motiv, dorința sa este ca 2012 „să aducă mai multe fonduri instituției pe care o conduce”.
Mai mulți bani pentru comunitate și pentru obiectivele de investiții aflate în derulare, la nivelul orașului, își dorește și primarul Ion Petre. „Sunt investiții care trebuie tratate cu mare seriozitate și responsabilitate de toți cei implicați în folosirea fondurilor structurale. Pentru 2012, aș dori ca aceștia să fie mai prompți în admi-nistrarea fazelor financiare ale proiectelor, pentru ca investițiile începute în 2011 să fie finalizate”, a spus edilul. În ceea ce privește viața sa personală, Ion Petre așteaptă ca 2012 să-i aducă „sănătate, liniște, dar și multă înțelepciune”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?