Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Biciclist accidentat şi apoi bătut de şofer


Un accident mai puțin obișnuit s-a produs cu câteva ore înainte de Anul Nou, pe o stradă din co-muna Vânători. Un biciclist a fost accidentat, apoi a fost și bătut de șoferul acesteia.
Polițiștii care au efectuat cercetări la locul faptei spun că Ionel Å¢., de 58 de ani, din comuna Vânători, în timp ce conducea un autoturism, l-a acroșat pe Constantin B., de 48 de ani, care se deplasa cu o bicicletă. Nervos că biciclistul i-a stricat seara, șoferul a coborât din mașină și i-a aplicat victimei și o corecție. Astfel, biciclistul, după ce că era rănit, a mai primit și un pumn în față. După ce l-a lovit pe biciclist, șoferul a plecat de la locul incidentului ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. El a fost identificat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani, iar acum este cercetat penal.
Un alt accident s-a produs în comuna Garoafa. Polițiștii spun că Neculai A., de 51 ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, din cauza neatenției s-a dezechilibrat și a căzut, accidentîndu-se grav. Bărbatul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?