Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Radarele fixe, repuse în funcţiune din 2012


Radarele fixe de pe raza județului ar putea fi reactivate, în cursul anului viitor. Åžeful Poliției Rutiere Vrancea, comisarul șef Viorel Gheorghe, spune că nu se știe data exactă la care acest lucru se va și întâmpla. „Deocamdată nu ni s-a comunicat nimic. Åžtiu că sunt discuții pe această temă, dar în nici un caz ele nu vor deveni funcționale de la începuitul anului următor”, a dat asigurări comisarul șef Viorel Gheorghe.
Åžeful Poliției Rutiere din România, comisarul șef Lucian Diniță, a precizat, în presa centrală, că de anul viitor vor fi repuse în funcțiune radarele fixe. Acestea nu mai funcționează din 2009. Potrivit comisarului șef Diniță, radarele fixe nu vor funcționa de la 1 ia-nuarie, din cauza problemelor de ordin financiar. Totul se rezumă la bani și se caută finanțare.
Pe raza județului Vrancea, traficul rutier a fost vegheat de șapte camere video. Primele două camere au fost amplasate la Pufești și Dumbrăveni. Au urmat două la Golești și câte unul la Dumbrăveni, Haret și Călimănești. Radarele fixe au fost scoase din funcțiune în 2009.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?