Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Şcolari cu inimă mare


Mai mulți elevi ai Grupului Åžcolar „Simion Mehedinți” Vidra au ajutat șase familii defavorizate din localitate. Acțiunea de într-ajutorare a fost coordonată de președintele Consiliului Elevilor, Mădălina Apostu.
Ea și colegii săi au confecționat felicitări, globuri și alte ornamentale specifice sărbătorilor de iarnă, pe care le-au comercializat. Cu banii strânși, au cumpărat produse alimentare, ce au fost oferite familiilor nevoiașe din comuna Vidra. „Această acțiune este un îndemn la solidaritate și la construirea unei lumi drepte. A fost o experiență frumoasă, pe care ne-am propus s-o repetăm în viitorul apropiat. Ne-am dat seama că munca noastră a fost apreciată când am văzut că am făcut oameni fericiți. Cel mai mult ne-a impresionat o bătrână, care avea lacrimi în ochi de bucurie”, a spus Mădălina Apostu.
La acest demers au mai participat elevii Nicoleta Pâslaru, Ana-Maria Apostu, Marius Ursu, Nicoleta Cocioabă, Andreea Cioarec, Mihaela Păvăloiu,  Amira Ghalayini, Marius Hanganu, Sebastian Purice, Costinel Diaconiță, Bogdan Stoica, Florentina Chetroiu și Geta Ganea.

Articolul precedent
Articolul următor

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?