Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Femeie accidentată de un şofer băut


O femeie a fost accidentată chiar pe trecerea de pietoni, joi după-amiază, în comuna Obrejița. Åžoferul care nu și-a mai putut stăpâni mașina, se afla sub influența băuturilor alcoolice. 
Polițiștii au stabilit că Emil B., de 30 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neatenției, dar și pentru că se afla sub influența băutorilor alcoolice, a accidentat-o pe Mioara V., de 35 de ani. El avea o alcoolemie de 0,71 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Potrivit oamenilor legii, în momentul accidentului, victima se afla pe trecerea de pietoni.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Ei continuă cercetările și în funcție de rezultate, vor lua și măsurile care se impun.

În aceeași zi, un accident de circulație s-a produs și în Focșani. Doru P., de 55 de ani, nu i-a acordat prioritate de trecere unui adolescent din Vânători, care se deplasa pe marcajul pietonal semnalizat corespunzător. Băiatul a fost rănit ușor. Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?