Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Daruri din suflet, pentru copii


Copiii din Centrul de Zi „Dănuț” din Broșteni au fost vizitați, joi, de elevii din clasa a VII-a A de la Åžcoala „Åžtefan cel Mare” din Focșani, care au fost însoțiți de diriginta Elena Aluculesei. Elevii focșăneni le-au oferi daruri colegilor lor, cumpărate cu ajutorul do-națiilor făcute de câteva femei de afaceri generoase. Copiii din Centrul și-au manifestat apreciarea față de gestul colegilor lor de la Focșani prin organizarea unui mini-spectacol, care a cuprins inclusiv colinde.
Gazdele au fost foarte bucuroase de musafiri, dar și de cadourile primite. „Sunt atât de bucuros, cum nici nu vă închipuiți pentru faptul că părinții mei și-au putut amâna alte activități, ca să pot ajunge împreună cu colegii mei aici. Este foarte important să știi să dăruiești din timpul tău celor din jur, dar mai ales să știi că în clipe atât de importante pentru omenire faci să tresalte niște inimi”, a precizat Alexandru, elev în clasa a VII-a A. Colega sa, Felicia, a precizat că „după serbarea de Crăciun de aseară (miercuri seara-n.r.), această este a doua activitate lăudabilă. Mă bucur că sufletul meu s-a putut bucura alături de aceste suflete. Simt că am luat un strop de bunătate de aici și o duc cu mine la Focșani”.
Acțiunile elevilor de la Åžcoala „Åžtefan cel Mare” din Focșani vor conti-nua și cu alte ocazii, dau asigurări cadrele didactice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?