Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Daruri pentru copiii bolnavi de diabet


Moș Crăciun a venit la copiii bolnavi de diabet din Vrancea, ieri. În cadrul celei de-a XI-a ediții a evenimentului „Serbarea Pomului de Crăciun”, organizată de medicul diabetolog Gheorghe Cocioabă, 20 de copii, cu vârste cuprinse între 1 și 11 ani, au primit daruri. Evenimentul a avut loc la restaurantul „Casa Elena” din Focșani.
În sacoșa cu daruri, ei au găsit pe lângă dulciuri fără zahăr și rechizite, jucării și fructe. Organizatorii speră ca acest eveniment să continue an de an, pentru că în felul acesta fac o mare bucurie micuților suferinzi de diabet. „Copiii au vârste cuprinse între 1 și 11 ani. Au orimit diferite lucruri, rechizite școlare cărți de colorat, cărți de citit, dulciuri speciale pentru ei. Sper că și la anul vom reuși să organizăm acest evfeniment”, a declarat medicul Gheorghe Cocioabă.
Atmosfera a fost animată de colindele cântate de membrii corului Bisericii „Sfântul Pantelimon”, dar și de prichindei. Aceștia i-au recitat poezii lui Moș Cră-ciun și i-au cântat colinde.
Părinții copiiilor au fost încântați de eveniment și s-au bucurat și ei alături de cei mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?