Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Vrea să-l ucidă pe Moş Crăciun şi să-i gătească renii dacă nu primeşte ce vrea


O fată a amenințat că îl va ucide pe Moș Crăciun dacă nu va primi darurile pe care i le solicită într-o scrisoare. Mekeeda Austin, în vârstă de 13 ani, a transmis darurile pe care le dorește într-o scrisoare, spunând că îl va omorî pe acesta, alături de renii săi, dacă nu va primi măcar două dintre cadourile pe care le-a solicitat. Ea a mers chiar mai departe cu amenințările, susținând că îi va urmări pe renii acestuia, îi va găti și va împărți carnea lor săracilor în ziua de Crăciun.
Mama fetei, Tracey Austin (40 de ani), a rămas uluită de scrisoarea pe care Mekeeda i-a trimis-o Moșului. Ea îi solicita acestuia un Blackberry, o bluză creată de designerul Laura Knitted, adidași Converse, ochelari de soare, bani și… să-i aducă, în carne și oase, unul dintre cântăreții Justin Bieber sau Austin Mahone.
Tracey Austin a anunțat că nu o va pedepsi pe fiica ei și că va încerca să-i împlinească dorințele de Crăciun: „Åžtiu că sună ca și cum ar fi răsfățată, dar îmi place să-i iau fetei mele ceea ce vrea și, așa cum am spus, nu vrei să o superi”, a spus femeia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?