Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Consilierii locali votează ultima dată în acest an


Ultima ședință a Consiliului Local din acest an a fost stabilită pentru marți, 20 decembrie. Aleșii locali vor avea 32 de puncte pe ordinea de zi. Printre altele, acestea se referă la alocări de sume din bugetul pe anul 2012 în cuantum de 132.500 pentru organizarea și desfășurarea activităților prilejuite de semnarea acordului de înfrățire între Focșani și Tivoli, Italia, dar și pentru organizarea manifestărilor prilejuite de sărbătorirea zilei de 24 Ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române. Tot în această sumă sunt cuprinse și cheltuielile pentru organizarea Concursului Interjudețean de Mate-matică ,,Unirea 2012″, ediția a XI-a. Tot pentru Colegiul „Unirea” va fi modificat un articol din hotărârea ce privește proiectul de „Reabilitare, modernizare și dotări – Colegiul Național «Unirea»” și a cofinanțării cheltuielilor legate de proiect.
Consilierii vor hotărî și majorarea capitalului social al ENET în valoare totală de 3,9 milioane de lei pentru a putea fi achitate datoriile la GDF Suez. Tot în ordinea de zi este prins și proiectul care completează două hotărâri anterioare privind majorarea de capital al ENET. Pentru a putea fi posibilă majorarea a fost nevoie și de introducerea unui proiect pentru rectificarea Bugetului General pe anul 2011. Totodată, alți tineri focșăneni vor fi fericiții chiriași ai unei locuințe de tip ANL.
Un alt proiect de hotărâre ce va fi votat marți ține de aprobarea indicatorilor tehnico-economici, faza proiect tehnic de execuție, pentru alimentarea cu gaze naturale la blocurile din Aleea Parc 9, 11, 13.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?