Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Dorin Mateuţ, „gheata de aur“ vine duminică în Sala Sporturilor


Nu ratați cel mai important eveniment fotbalistic al anului „TURNEUL INTERNAÅ¢IONAL DE FOTBAL ÎN SALÄ‚ OLD-BOYS G.D.S – G.I.E. – Responsabilitate și Succes”, care va avea loc duminică, 18 decembrie 2011, în Sala Polivalentă din Focșani! Cei prezenți în sală vor lua parte la un eveniment ce se anunță plin de surprize frumoase și  un spectacol senzațional oferit atât de gloriile de la Galatasaray, Dinamo și Universitatea Craiova, de majoretele Colegiului Unirea Focșani și invitatul special al evenimentului, Åžtefan Florescu, supranumit „magicianul mingii”, al cărui talent a uimit o lume intreagă (campion națio-nal la Freestyle Football și locul III la Campionatul Mondial). IFTODI Daniel, CIOBOTARIU Liviu,TÎLVAN Ovidiu, VLÄ‚DOIU Jean, PETRE Florentin, AUGUSTIN Ionel, DRAGNEA Marin, IVAN Marian, PRUNEA Florin, MORARU Dumitru, STOICAN Flavius, MATEUÅ¢ Dorin, ORAC Costel, MIHÄ‚ESCU Iulian, BÂCU Marian, LUÅ¢U Ionuț, MITRIŢĂ Dorin, CIUREA Gheorghe, CALAFETEANU Marian, DONOSE Constantin, SÄ‚NDOI Emil și alte nume reprezentative ale fotbalului național vor fi prezenți la Focșani.
Printrele numele de excepție se află și Dorin Mateuț, desemnat cel mai bun jucător al anului 1988 si câștigător al trofeului „Gheata de aur” a Europei în 1989. Cu o „Gheată de aur” pe listă, invitația organizatorilor a devenit de nerefuzat! Prețul biletului este doar 35 de lei și include, pe lângă o cartela Orange PrePay, cu un credit inclus de 5 euro, posibilitatea de a lua autografe de la jucatorii preferați, tombole, cu nenumărate cadouri personalizate și semnate, șansa unică de a trage în poarta fostelor glorii și multe alte surprize, pe care reprezentații Grup DEEP SERV G.I.E. și OTP Bank nu doresc să le dezvaluie, decât în ziua evenimentului.
Organizatorii turneului, Grup DEEP SERV G.I.E. si OTP Bank au anunțat că au pregătit o mulțime de surprize, nu numai pentru suporteri, cât și pentru glorii. „Ne-am dorit ca acest eveniment să fie unul unic și memorabil, atât pentru suporteri, pentru care am organizat acest eveniment, cât și pentru invitații nostri, care ne-au răsplătit de-a lungul anilor cu nenumărate momente de bucurie. Cu siguranță suporterii mă înțeleg perfect. Recunosc, că nu mă pot schimba, sunt un om care pune multă pasiune și suflet în ceea ce face, cu atât mai mult cu cât motivația supremă este și una sufletească: sunt o mulțime de oameni neajutorați, pentru care puținul nostru, reprezintă atât de mult.” a declarat dl. Marian Spînu, președinte Grup DEEP SERV G.I.E”. „M-am alăturat, fără a ezita initiațivei, pentru că am ințeles imediat că am toate argumentele să o fac: avem șansa unică să aducem Focșaniul în atenția întregii tări, prin parteneriatul cu GSP TV, le facem suporterilor vrânceni un cadou memorabil și neașteptat de sărbatori și în același timp, le oferim tine-rilor de la Centrul „Sfânta Maria” din Golești, un cadou inestimabil: speranța! Vă așteptăm duminică la Sala Polivalentă, sa creem împreuna o amintire de neuitat!” a completat dl. Răzvan Anghene, OTP Bank, de asemenea, organizator.
Nu uitați că biletele   s-au pus deja în vânzare și vor fi in limita locurilor disponibile. Biletele se găsesc la sediul nostru din Str. Bucegi, Nr. 21, la sediile DEEP SERV (Str. Pictor Grigorescu, Nr.5/3), OTP Bank (Str. Republicii, Nr. 16, parter) & Librăria ADEVÄ‚RUL (Str. Independenței, Nr. 34), iar la Sala Polivalentă, pe 17 și 18 decembrie 2011, respectiv sâmbătă și duminică. Prețul unui bilet în sectoarele laterale este de 35 lei, iar în sectorul din centru, 50 lei. Mai multe detalii gasiti pe: www.grupdeepserv.ro sau la numerele de telefon: 0237 225 553 sau 0743 224 129. Pentru cei care doresc să se alăture acestei inițiative umanitare, însă nu pot fi prezenți la eveniment, o pot face prin donații în contul: RO47OTPV44000038803RO01 deschis la OTP Bank Focșani.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?