Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Ajutor pentru copilul bolnav de leucemie!


Andrei Constantinescu, de 14 ani, elev al Liceului Teoretic „Duiliu Zamfirescu” din Odobești, bolnav de leucemie, al cărui caz a fost prezentat în ediția de ieri a cotidianului nostru, poate fi ajutat și prin donații în lei. Acestea pot fi făcute la Banca Raiffeisen Bank, Agenția Odobești, în contul RO 05 RZBR 00000 600 1406 5594.
De asemenea, donații pot fi făcute și contactându-l direct pe Sergiu Mocanu, elev al Colegiului Național „Al. I. Cuza”, organizatorul spectacolului de caritate destinat strângerii de fonduri pentru Andrei, ce va avea loc sâmbătă, de la orele 19.00, la Teatrul Municipal „Maior Gheorghe Pastia” din Focșani. Numărul de contact este 0760.332011.
Reamintim că Andrei, un elev eminent, a fost diagnosticat cu leucemie mieloblastică gradul V. El este singurul astfel de caz din Vrancea, iar medicii au spus că singura sa șansă de salvare este un transplant de măduvă.
Prin spectacolul de caritate ce va avea loc sâmbătă, Sergiu și ceilalți trei liceeni organizatori speră să adune cât mai mulți bani, atât de necesari colegului lor aflat în grea suferință. La spectacol sunt invitați să ia parte toți vrâncenii care doresc să fie solidari cu Andrei. Orice sumă lăsată în urna ce va fi amplasată în holul de intrare al Teatrului va însemna o spe-ranță în plus pentru viitorul acestui băiat! Dacă fiecare om din Vrancea ar dona 1 leu, viața acestui băiat ar putea fi salvată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?