Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Pilula care alungă mahmureala în 15 minute


Noua pilulă, denumită Blowfish, are capacitatea de a înlătura simptomele cauzate de mahmureală – amețeală, greață, vărsături și oboseală – în doar 15 minute. O pilulă care alungă simptomele mahmurelii în doar 15 minute, ce conține o combinație de aspirină, cofeină și o substanță care dimi-nuează aciditatea gastrică, a fost creată de o specialistă în finanțe americană.
Pilula Blowfish conține 500 de miligrame de aspirină, 600 de miligrame de cofeină și o substanță contra acidității gastrice și poate fi deja comandată de pe internet, în Statele Unite ale Americii. Pilula este efervescentă și va putea fi achiziționată și din Marea Britanie, începând de anul viitor.
Formula pe baza căreia a fost realizată pilula Blowfish nu a fost descoperită de oamenii de știință, ci de americanca Brenna Haysom, o fostă absolventă a Universității Harvard, care a lucrat în domeniul finanțelor și nu are pregătire medicală.
Produsul ei a primit deja acceptul de comercializare din partea Food and Drug Administration (FDA), organizația care reglementează accesul pe piața medicamentelor din Statele Unite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?