Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Locatara casei în care a intrat cu maşina poliţistul Candea, în audienţă la primar


Femeia a cărei casă a fost avariată în urma unui accident de circulație, în care a fost implicat polițistul Cătălin Candea, a fost în audiență la primarul municipiului Focșani, Decebal Bacinschi. Casa în care locuiește Ileana Trif figurează în fondul locativ al Primăriei Focșani, ea fiind chiriașă. Femeia face drumuri între Primărie, poliție și compania de asigurări, în speranța că cineva îi ca repara peretele dărâmat. „La asigurări dacă mă duc, îmi spune că nu sunt proprietar. Am făcut acolo (în casă-n.r.) investiție de 100 de milioane de lei și nu mai am unde locui. Vreau și eu să am unde să locuisc de Crăciun, ca orice om”, s-a plâns Ileana Trif, primarului Decebal Bacinschi.
Edilul i-a explicat că procedura este mai complicată, pentru că este nevoie de evaluarea pagubelor. El i-a dat asigurări că problema va fi rezolvată. „Trebuie să mergeți la Poliție, să vedeți dacă mai e nevoie de vreo declarație. După asta, trebuie să mergeți la compania de asigurări. După asta, se va face o evaluare a distrugerilor și a costurilor pentru reparații. Mașina care a intrat în casă era asigurată, iar casa este asi-gurată de Primărie”, i-a spus Bacinschi.
Femeia nu vrea despăgubiri pentru bunurile personale care au fost distruse în urma accidentului. Vrea doar ca cineva să repare peretele, ca să nu înghețe de frig în casă. 
Reamintim că locuința a fost distrusă pe 24 noiembrie, de mașina subcomisarului Cătălin Candea, din cadrul Serviciului Poliției Rutiere. Potrivit polițiștilor, Mariana B., de 46 de ani, din Focșani, nu a acordat prio-ritate de trecere unui autoturism care circula pe drumul cu prioritate, autoturism condus de polițist. În urma impactului, autoturismul condus de polițist a fost proiectat în peretele imobilului în care locuiește Ileana Trif. Mașina a ajuns în dormitorul femeii, care în momentul accidentului nu era acasă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?