Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

CSM 2007 Focşani a făcut ierarhia celor mai buni sportivi din 2011


Clubul care este subvenționat de Primăria și Consiliul Local Focșani, CSM 2007 Focșani a întocmit ierarhia celor mai buni sportivi ai săi, care au obținut rezultate meritorii la competițiile naționale și internaționale la care au participat în decursul acestui an. 2011 a fost un an prolific pentru CSM 2007, în condițiile în care cele mai bune rezultate au venit de la secțiile de atletism, șah și arte marțiale.
La echipe, cea mai bună echipă a județului poate fi conside-rată gruparea de futsal, care activează cu succes în prima ligă a țării. Cea mai bună atletă a clubului este Ana Roberta Anghel, sportivă care a obținut titlul balcanic în Turcia cu echipa de junioare a României în proba de ștefetă 4×100 metri.

Ierarhia celor mai buni sportivi de la CSM 2007
– atletism: 1. Ana Robert Anghel, 2. Valentina Tănase (sportive antrenate de Åžtefan Munteanu),
– judo: 1. Alexandru Munteanu, 2. George Stanciu, 3. Răzvan Lazăr, 4. Bogdan Badiu, 5. Georgiana Dorofte, 6. George Neagu (toți sportivi antrenați de Stănică Grosu și Marinel Palade),
– futsal: echipa care activează în primul eșalon al țării (antrenori Petrache Gurguiatu și Orlando Åžerbănică),
– arte marțiale: 1. Andreea Arginteanu, 2. Mădălin Enache, 3. Bogdan Alpreotesei, 4. George Dochioiu, 5. Dragoș Pantazică (sportivi antrenați de sensei Daniel Fusaru).
– șah: echipa feminină A – campioană națională la șah clasic (Elena Adelaida Toma, Gabriela Bianca Banciu, Andreea Simona Toma); echipa mixtă formată din: Cătălin Pătrașcu, Cosmin Vasiliu, Gabriela Banciu și Andreea Toma; echipa feminină A, alcătuită din: Elena Toma, Bianca Banciu. Åžahiștii sunt pregătiți de Mihai Strâmbu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?