Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

Handbal, Liga Națională – Final de tur cu o necesară victorie!

  • CSM Focșani 2007 – Universitatea Cluj-Napoca, 1 Decembrie, ora 18:30, Sala Polivalentă 

Ultima etapă a turului campionatului Ligii Naționale de handbal masculin aduce față în față în Sala Polivalentă, în această seară de la ora 18:30, pe CSM Focșani 2007 și Universitatea Cluj Napoca. În mod normal, dacă se are în vedere poziția din clasament a celor două combatante, s-ar pune doar problema diferenței de scor, nu care va fi echipa câștigătoare. Însă ultima partidă de campionat jucată în Polivalentă s-a încheiat cu o mare și neplăcută surpriză pentru gazde care au ieșit de pe teren învinse de ultima clasată! De atunci încoace, focșănenii au câștigat în deplasare în Ligă la Suceava și pe teren propriu în Cupa Europeană EKF partida cu islandezii de la Haukar în urma unor prestații consistente. Dacă vor menține același nivel al evoluțiilor și în meciul cu clujenii vor adăuga încă 3 puncte unui bagaj mai mult decât rezonabil! Dar nu capacitatea de a evolua la un nivel foarte bun a jucătorilor pregătiți de Dalibor Cutura și Marko Isakovic este în discuție, ci posibila deconectare a lor în fața unui adversar, în mod evident, inferior, care a adunat doar șase puncte în 12 etape. Trei din cele șase au fost obținute, însă pe terenul ultimei învingătoare din campionat în Sala Polivalentă. Cum, însă, pentru CSM Focșani 2007 meciul din această seară va fi și ultimul înaintea returului cu Haukar, de sâmbătă, 4 decembrie, este de așteptat ca gazdele să-și ia toate măsurile de prevedere și să se impună fără mare eforturi, să nu aibă nici un jucător accidentat și să plece joi la drum spre Islanda cu un moral foarte bun!             

Partida dintre CSM Focșani 2007 și Universitatea Cluj-Napoca va fi arbitrată de Bogdan Ciobea, din Argeș și Bogdan Dordea, din Sibiu. Observarea va fi asigurată de Viorel Vicea, din București.

La partidă vor putea asista spectatori în limita a o treime din locurile Sălii Polivalente. Accesul în sală va fi permis persoanelor care dețin certificat verde, adică dacă sunt vaccinate împotriva virusului SAR-COV 2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SAR-COV 2.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?