Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Fotbaliști făcuţi „ţigani“ şi ameninţaţi cu bătaia


Ghinion teribil pentru echipa de futsal CSM 2007 Focșani, cea mai bună grupare din județ. Aseară, formația antrenată de Petrache Gurguiatu și Orlando Åžerbănică s-a pierdut, 8-6 (3-3, 6-6), după prelungiri, pe terenul echipei a doua a campioanei României, Cityus Tg. Mureș. Fără Curteanu (învoit), focșănenii au făcut din nou un meci bun și, pe fondul dominării teritoriale și a experienței, au controlat partida, dar rezultatul final a fost decis de cei doi arbitri, Septimiu Burtescu din Tîrgo-viște și Andrei Ioniță din București, care au tras „din greu” pentru a ajuta echipa gazdă.
Focșaneanul Elvis Ilaș a fost eliminat pe durata partidei, iar echipei de pe Milcov i-au fost refuzate trei lovituri de la 10 metri. Golurile echipei de pe Milcov au fost marcate de Chivu și Ilaș (câte 2), Ungureanu și Popa. Focșaniul a condus pe durata partidei cu 5-3 și 6-4, dar „oamenii în negru” și-au intrat în rol și au decis învingătoarea. „A fost japcă pe față și am avut parte de un arbitraj rușinos. CSM 2007 Focșani este o echipă prea mică pentru a ajunge acolo unde vor alții să ajungă. Am fost înjurați ca la ușa cortului și amenințați cu bătaia pe toată durata partidei de spectatori. Îi felicit pe jucători pentru modul în care au evoluat și s-au dăruit, dar din păcate au fost opriți din cursa pentru calificarea în semifinalele cupei de doi arbitri care au venit cu lecția învățată”, ne-a declarat după meci antrenorul principal al echipei de pe Milcov, Petrache Gurguiatu.
CSM 2007 Focșani a evoluat aseară cu: Olărașu, Ungureanu, Săraru, Chivu, Ilaș, S. Popa, Munteanu și Alexandrescu.
Alte rezultate din sferturile de finală:
Cityus Tg. Mureș – Clujana Cluj Napoca 13-0 (6-0),
Dunărea Turist Tr. Măgurele – United Galați 2-3 (1-2). Partida dintre Spicom Sf. Gheorghe – KSE Tg. Secuiesc s-a disputat după închiderea ediției noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?