Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Cum va fi vremea marţi şi miercuri în ţară


Marți, vremea va fi în general frumoasă, dar rece pentru această dată dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 10 grade, iar cele minime se vor situa între -10 și 0 grade, mai coborâte în depresiuni, dar și ușor mai ridicate pe litoral. În zonele joase local se va semnala ceață asociată cu depunere de chiciură.
În București, cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă de -4…-2 grade. Vor fi condiții de ceață, dimineața și noaptea.
Miercuri, cerul va fi variabil, mai mult senin în zonele de deal și de munte, unde vremea va fi frumoasă. Îndeosebi dimineața și noaptea în zonele joase va fi ceață, asociată cu chiciură, posibil persistentă în regiunile sudice. Vântul va sufla în general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, iar cele minime între -8 și 2 grade, mai scăzute în depresiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?