Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Premii pentru micii artişti


Casa de Cultură din Panciu a găzduit, ieri, spectacolul intitulat  „Atitudine pentru lumea noastră”, dedicat Săptămânii Educației Globale. Acesta a fost susținut de membrii grupului focloric al Cercului de Creație, Confecții și Tapserie, aparținând Clubului Copiilor din Panciu. A fost organizat și un concurs de lucrări realizate de elevii județ. La secțiunea Fotografie, premiul I a fost obținut de eleva Liceului „Ioan Slavici” Panciu, Teodora Andronic, precum și de Alexandra Mihai, de la Clubul Copiilor din Mărășești și Wilson Baicu, de la Centrul de Zi „Pinochio” din Panciu. 
La Colaje, câștigători au fost reprezentanții Palatului Copiilor din Focșani, în timp ce la secțiunea Origami, locurile I și II au fost ocupate de reprezentanții Clubului Copiilor din Adjud.
La Grafică, pănceanca Teodora Andronic a obți-nut locul I, iar la Grafică pe calculator Sabina Despoiu, de la Focșani.
La secțiunea Desen, cele mai bune lucrări au aparținut Alexandrei Corocoz, Mihaelei Cruceanu, Elenei Robu și Deliei Stancu, reprezentând Palatul Copiilor din Focșani. La Pictură, premiile s-au împărțit între reprezentanții Palatului Copiilor Focșani și cei de la Clubul Copiilor din Panciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?