Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

TSD acuză „tupeul de beizadea pedelistă“


Tinerii social democrați vrânceni le cer deputațilot PDL, Alin Trășculescu și Răzvan Åžerban Mustea să înceteze să mai fie ipocriți și să revină cu picioarele pe pământ. Organizația TSD Vrancea consideră inacceptabil modul în care doi fii de beizadele, ajunși în Parlamentul României de pe locul doi, îi tratează pe vrânceni și, în special, pe locuitorii municipiului Focșani. „Parlamentarii PDL își ascund neputința în spatele aparițiilor publice”, a afirmat vicepreședintele PNL, Cătălin Popescu.

Tinerii din organizația TSD Vrancea le cer parlamentarilor PDL, Alin Trășculescu și Răzvan Mustea să „înceteze să mai fie ipocriți, să nu mai afișeze aerul de superioritate auto-suficientă pe care îl au în raport cu cetățenii și să revină cu picioarele pe pământ”. Într-un comunicat de presă, organizația de tineret din cadrul PSD Vrancea arată că încercările stângace prin care cei „doi fii de beizadele” vor să asocieze acțiunile și proiectele administrațiilor locale cu traiul plin de griji al cetățenilor din Focșani „nu numai că au conotații penibile, dar sunt și de un tupeu nemărginit”.
„TSD Vrancea cere celor doi parlamentari ca pe viitor, înainte de a se apuca să vorbească fără noimă prin ziare, să își analizeze activitatea publică, să dea exemple de proiecte care au dus la creșterea nivelului de trai al cetățenilor din municipiul Focșani, inițiate și duse la bun sfârșit de domniile lor sau de partidul pe care îl reprezintă”, se arată în comunicatul TSD Vrancea.
Tinerii social democrați au reamintit deciziile aberante ale guvernului condus de PDL care i-au sărăcit pe vrânceni. Lista conține atât propunerea de desființare a județului Vrancea și mutarea capitalei viitoarei regiuni Moldova de Sud-Est la Constanța, majorarea TVA la 24% cât și eliminarea subvenției la căldură, ceea ce duce la creșterea facturilor la încălzire.
„Enumerarea relelor făcute de către PDL, partid reprezentat în Vrancea de beizadelele Trășculescu Alin și Mustea-Åžerban Răzvan, poate continua!
Doar și pentru faptul că sunt părtași la aceste rele cei doi ar trebui să nu mai scoată capul pe stradă de rușine, în schimb, cu un tupeu care nu poate fi caracteristic decât genului acesta de oameni, cei doi au reacții publice prin care mint, manipulează și pozează în personaje de o inteligență sclipitoare”, se încheie comunicatul TSD.

Neputința parlamentarilor PDL

Parlamentarii PDL de Vrancea încearcă să își arate utilitatea dar își dovedesc neputința, a afirmat vicepreședintele PNL Vrancea, Cătălin Popescu. Liberalul a afirmat în cadrul unei conferințe de presă organizată vineri, că puterea unei organizații de partid stă în capacitatea de a atrage fonduri guvernamentale în județ. „Parlamentarii PDL își ascund neputința în spatele aparițiilor publice prin care speculează deciziile luate de administrația locală, cea care gestionează puținii bani de la bugetul local”, a afirmat Cătălin Popescu.
La rândul său, reprezentantul organizației PNL Focșani, Laurențiu Å¢igăeru Roșca, a declarat că parlamentarii PDL ar fi trebuit să intervină la miniștrii din partid pentru a fi acordate fonduri pentru Vrancea. El a dat exemplul reabilitării termice a blocurilor din Focșani. Izolarea blocurilor ar fi dus la reducerea cheltuielilor cu încălzirea și ar fi fost un ajutor concret pentru focșăneni în această perioadă dificilă. „Dacă s-ar fi făcut reabilitarea termică a blocurilor nu ar fi fost costurile atât de mari. Focșaniul nu a primit niciun ban de la Ministerul Dezvoltării. Cei doi de-putați nu au făcut demersurile necesare pentru a primi acești bani. Comparativ, Clujul a primit 8 milioane de lei, Târgoviște 7 milioane”, a afirmat , Laurențiu Å¢igăeru Roșca.

1.    PDL, prin Trășculescu Alin și Mustea-Åžerban Răzvan, vrea să desființeze județul Vrancea și vrea să mute capitala viitoarei regiuni Moldova de Sud-Est la Constanța!
2.    PDL a eliminat subvenția la căldură, fapt care va duce la creșterea prețului la facturile de încălzire.
3.    PDL a tăiat salariile cu 25%, a impozitat pensiile și a redus concediul de creștere a copilului de la doi ani la un an.
4.    PDL a majorat TVA-ul la 24%, fapt care a dus la explozia necontrolată a prețurilor produselor alimentare.
5.    PDL se încăpățânează să mențină cota unică de impozitare la 16%, fapt care face ca un om de afaceri cu rulaj de milioane să plătească același impozit ca și un salariat care câștigă 800 lei.
6.    PDL a oprit finanțarea la lucrările de modernizare a drumului național 2 D Focșani-Ojdula-Târgu Secuiesc.
7.    PDL a blocat, la Ministerul de Finanțe, demersurile Primăriei municipiului Focșani de a atrage sumele de bani necesare asfaltării străzilor din Focșani.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?