Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Inspectorul Bogdan Toader spune „Da“ şi în faţa lui Dumnezeu


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, inspectorul Bogdan Toader, se căsătorește religios, astăzi. Aleasa inimii sale este Neonila Gabriela, kinetoterapeut de meserie.
Bogdan și Neonila Gabriela s-au cunoscut în urmă cu un an și câteva luni și și-au dat seama foarte repede că se potrivesc. De atunci, cei doi și-au petrecut mai tot timpul împreună, iar în urmă cu aproape două luni au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă. Acum, a venit momentul să facă același lucru și în fața lui Dumnezeu.
Cununia religioasă va fi oficiată în Biserica Militară din Focșani. Pașii în viață le vor fi călăuziți de nașii Teodora și Cătălin Sava. După aceasta, mirii și cei aproximativ 200 de invitați vor petrece o noapte întreagă la Casa Armatei din Focșani. 
Inspectorul Bogdan Toader este purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea din luna februarie.
Înainte de a veni în Vrancea, ofițerul și-a desfășurat activitatea la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Formațiunea de Investigații Criminale, dar și la Poliția Orașului Odobești, Formațiunea de Investigații Criminale.
Mirilor le urăm „Casă de piatră”, noroc și multe bucurii!

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?