Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Scurgeri de gaze în sediul SRI


Angajații Serviciului Român de Informații (SRI) au cerut ajutorul pompierilor, după ce în sediul instituției se simțea un miros puternic de gaze. Incidentul s-a produs joi seara, în jurul orei 21.40. La fața locului au ajuns și reprezentanții Distrigaz, care au remediat defecțiunea. Se pare că scăpările de gaze ar fi provenit de la niște garnituri montate în grabă.
După remedierea problemelor, clădirea a fost aerisită, iar angajații care se aflau la serviciu și-au putut relua activitatea. „În data de 03.11.2011, în jurul orei 21.40, un apel primit prin intermediul numărului unic de urgență 112, la dispeceratul integrat ISU – Ambulanță, anunța că în municipiul Focșani, în zona străzii Cezar Bolliac, se simte miros puternic de gaze. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani cu o autospecială de capacitate medie și patru subofițeri, aceștia acționând pentru realizarea măsurilor specifice de asigurare și supraveghere a zonei de producerea probabilă a situației de urgență”, se arată într-un comunicat de presă al ISU Vrancea.
Incidentul de la SRI vine la doar o zi de la cel petrecut la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Focșani. În cursul zilei de marți, peste 400 de elevi și 40 de cadre didactice au fost evacuate din cauza unui miros puternic, care   le-a provocat celor care se aflau în interior o senzație de sufocare și tuse seacă. În primă fază s-a crezut că ar fi vorba de un spray paralizant ,dar această variantă a picat. Nici în acest moment nu se știe despre ce substanță a fost vorba. Elevii au stat o zi acasă, iar de miercuri au revenit la școală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?