Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Trotuarele, în curs de reabilitare


Procesul de modernizare a Focșaniului continuă cu Bulevardul Independenței. Trecând cu vederea deranjul cauzat de lucrări, focșănenii din Cartierul Obor vor uita de vechile trotuare sfărâmate și de borduri sparte.

Trotuarele aferente Bulevardului Independenței vor fi reabilitate cu pavele, așa cum arată și centrul orașului. Lucrările au început cu săpăturile, iar materia primă a fost deja adusă în zonă și depozitată pe marginea străzii. Pe un segment de 2 kilometri, focșănenii ies din scara blocului chiar în mijlocul lucrărilor, însă după ce investiția se va fi terminat, trotuarele sparte, în care doamnele își puteau rupe tocurile, vor fi date uitării. „Tot acest segment va fi modernizat. Vor fi create locuri de parcare suplimentare, fără a afecta spațiul verde”, ne-a declarat viceprimarul Bogdan Matișan.
Focșănenii care ocolesc acum zona unde se efectuează lucrări nu sunt deranjați de faptul că e zgomot sau praf. „Important este că se face ceva. Cred că la final o să fie foarte frumos, chiar dacă acum suntem nevoiți să ocolim această zonă”, ne-a spus Cristina Ionașcu, locuitoare a municipiului Focșani.
În prezent, circulația pietonilor s-a mutat pe trotuarul de pe partea cealaltă, care încă nu a intrat în reabilitare. După ce va fi finalizat un fir, societatea de construcții va începe lucrările și la celălalt trotuar. Zona Obor se va bucura, în scurt timp, și de un sens giratoriu moder, amenajat în intersecția Bulevardului Independenței cu strada Mărășești.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?