Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Banii românilor sunt confiscaţi de pedelişti


Pedeliștii vrânceni nu văd drumurile naționale pe care își rup mașinile mii de vrânceni și se laudă cu drumurile județene reabilitate prin proiectele administrației județene și plătite din banii românilor. Deși mai este un an de zile până la alegeri, pedeliștii au început să se laude cu lucrările pe care le-ar fi făcut guvernul Boc. Așa că, în timp ce primarii de la PSD și PNL sunt executați silit pentru că guvernul nu le-a dat banii pentru a plăti proiectele derulate prin programe guvernamentale, pedeliștii au primit mulți bani pentru nimic! Chiar foarte mulți bani deși unii dintre edili au recunoscut că nu aveau datorii la investițiile din comunități. Åži cum nu au ce face cu acești bani pentru că sunt incompetenți, unii, sau dezinteresați și nepregătiți să conducă o localitate, alții, primarii PDL cheltuie banii românilor pe cele mai ciudate lucruri. Printre trăsnăile pe care le fac primarii PDL se află ostentația și nerușinarea cu care își asumă lucrurile bune făcute de alții. Așa se face că programul de reabi-litare a drumurilor județene, inițiat de Marian Oprișan și derulat în zona localității Å¢ifești a constituit un bun prilej pentru primarul pedelist de a afișa banere în culori verde-portoca-liu, în care susține că investiția a fost realizată de guvernanți. Edilul șef de la Å¢ifești, omul cu probabil un neuron activ nu pomenește nimic despre faptul că întreaga documentație, de la studii de fezabilitate, proiectare și până la obținerea finanțării a fost realizată și obținută de Consiliul Județean Vrancea. Adică de administratorul drumului! Deci, meritele pentru modernizarea acestor drumuri sunt tot ale acestei instituții, chiar dacă banii provin din taxele și impozitele plătite de români.
Le recomandăm pedeliștilor să aibă curajul să pune bannere pe care să scrie
„Acest drum ar fi trebuit reparat, modernizat și întreținut de Guvernul PDL” și pe drumurile naționale DN 2R Mărtinești-Bogza-Dumbrăveni-Dumitrești-Jitia, DN 2N Jitia-Vintileasca-Bahnele, DN 2 D Focșani- Ojdula-Târgu Secuiesc, DN 2L Soveja-Coașa-Lepșa, drumuri lăsate de izbeliște de ani de zile din cauza nepăsării unei categorii de politicieni care s-au aciuat la putere prin fraudă și mită electorală.
Vrâncenii trebuie să știe că aceeași pedeliști au votat împotriva amendamentelor făcute de către președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan, prin intermediul parlamentarilor PSD, prin care au fost solicitate fonduri tocmai pentru reabi-litarea infrastructurii rutiere. Mai exact, pedeliștii au votat împotriva tuturor proiectelor de modernizare și dezvoltare a infrastructurii și a comunităților vrâncene.
Așa se face că România a devenit țara în care o minoritate politică face ce vrea și când vrea pe bani publici. Pentru pedeliști nu contează că românii mor de foame, că nu au bani pentru medicamente, pentru plata facturilor la servicii și utilități sau că nu au locuri de muncă. Pentru ei contează doar lupta electorală și îmbuibarea din bani publici. Åži toate acestea pe spinarea românilor pe care îi consideră naivi, dacă nu chiar proști, și care contează în ecuația pedelistă doar în perioadele electorale. Rămâne de văzut dacă românii chiar sunt proști, sau, așa cum spunea regretatul Petre Å¢uțea, „mămăliga va exploda din nou!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?