Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Unchiul marelui fotbalist Ilie Balaci, victima accidentului de la Domneşti


Bărbatul mort miercuri seara, în urma unui accident rutier produs în localitatea Domnești, este rudă cu fostul mare fotbalist Ilie Balaci. Bărbatul la care locuia victima, Marcel Câcu, spune că nu poate ridica trupul neînsuflețit de la morgă pentru că nu este aparținător.

Marcel Câcu spune că a apelat la fostul mare fotbalist Ilie Balaci, dar că acesta din urmă a refuzat să se implice în rezolvarea acestei situații. „Omul acesta stătea la mine de cinci, șase ani. Mereu trecea pe acolo și nu a pățit nimic până miercuri seara. Astăzi (ieri – n.r) am stat la morgă de dimineață până după-amiază, dar nu am reușit să fac nimic pentru că nu sunt aparținător al familiei. Singura lui rudă este Ilie Balaci. Am luat legătura cu el, a fost impresionat de faptul că i-a murit unchiul, dar când l-am rugat să mă ajute să-l scot de la morga mi-a închis telefonul. Nu se poate așa ceva. A început lumea prin sat să strângă bani, dar nu avem pe cine înmormânta. Acest om provine dintr-o familie cu renume și este păcat să nu fie înmormântat așa cum trebuie”, ne-a spus Marcel Câcu.
Contactat de reporterii noștri, fostul mare fotbalist Ilie Balaci spune că persoana decedată i-ar fi rudă foarte îndepărtată și că nu l-a mai văzut pe bărbatul decedat de mai bine de 25 de ani. El a adăugat că nu poate face nimic pentru că nici nu este în țară. „Eu nu-l mai cunosc pe acest om. Åžtiu că aveam doi unchi, pe undeva pe la Domnești, unul Tavi și altul Dan. Nu am ținut legătura. Eu nu știu nimic de el. Nu sunt în țară și nu aș putea face nimic. Nu pot să-mi trimit copilul după el pentru că nu știe unde să vină, pe cine să ia și în plus, unde să-l ducă. Nici nu știu ce grad de rudenie există între noi. Din ce știu, bunica mea ar fi fost cumnată cu mama lui. Faceți un calcul și vedeți ce rudă sunt eu cu el. Chiar dacă aș vrea să fac ceva, nu pot. În plus, nu știu mai nimic despre acest om și nici despre cel la care a stat”,  ne-a spus Ilie Balaci.

***

Vă reamintim că miercuri seara, unchiul marelui fotba-list Ilie Balaci a murit în urma unui accident produs în loca-litatea Domnești. Mașina care l-a lovit pe pieton era condusă de David Cămară, un afa-cerist din Bacău. Din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit că victima, Gheorghe Nechifor, de 60 de ani, din Onești, s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului și nu a mai apucat să ajungă pe celălalt trotuar pentru că a fost lovit de Touareg-ul înmatriculat în Germania și condus de afaceristul din localitatea Asău, județul Bacău. Bărbatul nu a mai avut nicio șansă în fața bolidului cu mulți cai putere. Oamenii legii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul și în funcție de rezultatele anchetei vor lua măsurile care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?