Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Copilul de 13 ani a furat de acasă cheile maşinii tatălui


Copilul de 13 ani care i-a furat mașina tatălui a luat și cheile fără știrea părintelui. Exista și varianta ca băiatul să fi fost lăsat de tată în mașină, iar în timpul în care acesta a lipsit, băiatului să-i fi venit ideea de a pleca cu autoturismul tatălui. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că minorul a luat cheile de acasă, cel mai probabil pe cele de rezervă, și-a urmărit tatăl iar când acesta a plecat de la mașină, băiatul a folosit cheile de rezervă și a plecat cu ea la plimbare. Polițiștii fac acum cercetări pentru furt și conducere fără permis. Å¢inând cont de faptul că băiatul este minor, el nu va răspunde penal pentru faptele sale.
Vă reamintim că marți după -amiază, un focșănean a anunțat poliția cu privire la faptul că i-a dispărut mașina. Bărbatul își parcase autoturismul marca Dacia Logan, de culoare roșie, pe Bulevardul Unirii. A fost plecat cu treburi 15 minute, iar când a revenit nu a mai găsit-o. Proprietarul a sunat la poliție în jurul orei 15.44 și le-a spus oamenilor legii că i-a dispărut autoturismul. Imediat după sesizare, s-a dat năvodul. Astfel, toate ieșirile din oraș au fost împânzite de polițiști, care au verificat fiecare mașină. Într-un timp record, Logan-ul a fost găsit, respectiv după 15 minute de la sesizare. Mașina a fost zărită în Bariera Odobești, iar în urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că aceasta a fost furată chiar de fiul reclamantului, în vârstă de doar 13 ani..
Polițiștii atenționează părinții să-și supravegheze mai bine copiii, pentru a evita acest gen de evenimente. Totodată, persoanele care sunt victime ale unor furturi de autoturisme, sunt rugate să se adreseze cu încredere și din primul moment polițiștilor, prin efectuarea unui apel la 112. Este deosebit de important să se înțeleagă că eficacitatea fiecărui apel este cu atât mai mare cu cât timpul scurs din momentul furtului și până în momentul sesizării este mai mic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?