Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Cât a plătit Ronnie Wood pentru o cină cu Scarlett Johansson


Chitaristul trupei Rolling Stones Ronnie Wood a licitat până la 13.000 de lire sterline pentru o cină cu actrița Scarlett Johansson, la gala Too Many Women, ce a avut loc joi, la Londra, în vederea strângerii de fonduri pentru cercetare în tratarea cancerului mamar, potrivit Daily Mail. Rocker-ul a licitat pentru cina cu Scarlett Johansson alături de omul de afaceri Sir David Tang, fiecare plătind câte 13.000 de lire sterline și urmând să ia împreună cina cu actrița. Astfel, cina cu Scarlett Johansson a fost lotul adjudecat cu cea mai mare sumă în cadrul licitației organizate în beneficiul fundației Breakthrough Breast Cancer.
La rândul său, Wood a oferit la licitație o lecție de chitară, strângând astfel 20.000 de lire sterline. Printre loturile licitației s-au numărat și o lecție de gătit oferită de actrița Gwyneth Paltrow și un rol de figurant în următorul film al lui Guy Ritchie.
În total, la gală, a fost strânsă suma de 140.000 de lire sterline. Printre participanții la eveniment s-a numărat și Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, Kate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?