Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

La 13 ani, violată de un consătean de 18 ani


O fată de 13 ani, din comuna Vizantea-Livezi și-a început viața sexuală fără voie. Aceasta a fost violată de un consătean mai mare cu cinci ani decât ea. Fapta a fost comisă în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar polițiștii au fost anunțați sâmbătă, în jurul prânzului, după ce copila a îndrăznit să-i povestească mamei ei prin ceea ce a trecut cu o noapte în urmă. Principalul suspect a fost reținut imediat după reclamație și urmează să fie dus în fața instanței de judecată cu pro-punere de arestare preventivă.
Laurențiu C., de 18 ani, a intrat în casă peste victima sa de 13 ani și a batjocorit-o, într-un moment în care fata era singură acasă. Cei doi se cunoșteau dinainte dar acest lucru nu   l-a împiedicat pe băiat să-și ducă pla-nul diabolic la bun sfârșit. A forțat ușa de acces în locuință și sub amenințări a întreținut relații sexuale cu fata.
Dimineață, copila i-a povestit mamei sale ce a pățit iar femeia a pus imediat mâna pe telefon și a anunțat poliția. „La data de 8 octombrie, orele 11. 45, R. Costina, din comuna Vizantea-Livezi a sesizat faptul că fiica sa R.F.R., de 13 ani, a fost victima unui infracțiuni de viol.
Cercetările efectuate de polițiștii ajunși la fața locului au stabilit faptul că în jurul orelor orele 2.00, în timp ce minora era singură la domiciliu, C. Laurențiu, de 18 ani, din localitate, a pătruns în casă prin forțarea ușii de la intrare și sub amenințarea actelor de violență a întreținut relații sexuale normale cu aceasta.
Suspectul a fost identificat de polițiști la scurt timp după sesizarea faptei, fiind reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi (ieri – n.r) să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.
Dat fiind faptul că este major, Laurențiu C. ar putea sta câțiva ani buni după gratii pentru a-și ispăși pedeapsa pentru fapta comisă.
Dacă de cele mai multe ori, în urma unor reclamații de viol se constată că victimele au întreținut relații sexuale de bunăvoie, de această dată lucrurile stau altfel. Din moment ce principalul suspect a fost reținut este clar că a existat fapta de viol. De altfel, băiatul ar fi și recunoscut în fața anchetatorilor că a intrat peste copilă și a întreținut relații sexuale cu aceasta fără voia ei.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?