Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Rogoz nici nu pleacă, nici nu are ce să facă


Profesorul adjudean Stan Rogoz a ajuns să își piardă vremea prin Inspectoratul Åžcolar Județean Vrancea în vreme ce Ministerul Educației plătește salariile pentru doi inspectori școlari generali.
Așa se irosesc banii într-un sistem care a devenit din ce în ce mai politizat și unde interesele de partid fac legea, în detrimentul unei decizii date de Curtea de Apel Galați, în cazul Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea. Stan Rogoz așteaptă și nu părăsește instituția decât cel mai probabil săptămâna viitoare, când este așteptată să sosească decizia de la Ministerul Educației.
Până atunci însă, profesorul adjudean și-a mutat biroul, actualmente mai mult de „odihnă”, în biroul aflat vizavi de cel al actualului „general”, Iordache Bostan. Cel puțin până la această dată nu se știe cu certitudine dacă Ministerul va și emite o hotărâre prin care Stan Rogoz va putea părăsi Inspectoratul Åžcolar pentru a reveni la ca-tedră la Liceul Teoretic „Emil Botta” din Adjud. Cum starea de incertitudine tronează, în vreme ce Bostan se obișnuiește cu statutul de „general”, Rogoz, nu mai are nici măcar autoritatea să plimbe hârtiile de acolo- acolo, așa cum făcea și până acum. 

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?