Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Vegetaţie uscată, în flăcări


Aproape 25 de hectare de vegetație uscată au fost mistuite de flăcări, miercuri. Pompierii militari din cadrul ISU au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a patru arderi necontrolate.
În jurul orei 15.50, pompierii de la Adjud au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și patru subofițeri, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Ruginești, la stingerea unei arderi necontrolate de vegetație uscată în Ruginești. A ars vegetația uscată pe o suprafață de 300 metri pătrați.
În jurul orei 20.50, tot pompierii din Adjud au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și patru subofițeri la stingerea unei arderi necontrolate de vegetație uscată în Adjud, cartier Burcioaia. De această dată, incendiul a mistuit 2 hectare de vegetație.
În jurul orei 17.00, Detașamentul de Pompieri Focșani a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și patru subofițeri la stingerea unei arderi necontrolate de vegetație uscată în comuna Biliești. Suprafața incendiată a fost în total de 25de hectare. 
În jurul orei 21.40, Detașamentul de Pompieri Focșani a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și trei subofițeri la stingerea unei arderi necontrolate de gunoi menajer în Focșani, strada Alecu Sihleanu. Au ars  500 de kilograme de gunoi menajer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?