Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Trei kilograme de droguri în „tolba“ a doi vrânceni


Doi tineri din Vrancea și unul din Neamț, studenți în Iași, au fost reținuți în noaptea de marți spre miercuri, după ce asupra lor s-au găsit trei kilograme de droguri de mare risc, respectiv cannabis. În acea noapte, o patrulă de siguranță publică, din zona Oancea, s-a sesizat cu privire la un grup de tineri care nu își justifica prezența și avea un comportament suspect. 
Polițiștii locali i-au legitimat pe cei doi tineri din Vrancea și pe prietenul lor din Neamț și s-a stabilit că se numesc Mihai P., de 20 ani, din municipiul Neamț, Alexandru F., de 22 ani, și Gabriel Alexandru B., de 21 ani, ambii domiciliați în județul Vrancea.
Polițiștii locali au procedat și la efectuarea unui control corporal sumar și control al bagajelor, ocazie cu care au constatat aveau asupra lor 3 kilograme de produs vegetal de culoare verde-oliv suspect de a fi drog de mare risc, trei filtre pentru confecționarea țigărilor artizanale, un briceag multifuncțional, un spray paralizant și mai multe lame de catere, care prezentau urme de tăiere a produsului vegetal.
Cei trei le-au spus oamenilor legii că sunt studenți în Iași și doreau să se întâlnească cu prietenii pentru a găsi cazare.
Întrebați cu privire la produsele găsite în bagaje, ei au susținut că nu aveau cunoș-tință despre conținutul lor, fiind primite de la un prieten, care le-a spus că sunt articole de îmbrăcăminte. „Având în vedere aspectele constatate, atât persoanele, cât și produsele găsite asupra lor au fost predate Inspectoratului General al Poliției – Brigada de Combatere a Criminlității Iași, pentru continuarea cerecetărilor și dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Locale Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?