Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Dacia furată din Focşani


Un autoturism Dacia 1310 a dispărut duminică, fără urmă. Mașina, care aparține unui tânăr din comuna Milcovul, ar fi fost furată de pe o stradă din Focșani, pe la orele prânzului. Polițiștii fac acum verificări pentru a găsi autoturismul, dar și pe cel care a plecat cu ea.
Acesta nu este singurul autoturism Dacia dat dispărut. Printre mașinile furate, a căror dispariție a fost postată pe site-ul Inspectoratului General al Poliției Române la rubrica „autovehicule furate”, fi-gurează mai multe autotu-risme sustrase din Vrancea. Trei dintre acestea sunt marca Dacia, dar și un VW Polo. Potrivit informațiilor postate pe site-ul IGPR, autoturismul VW Polo, fa-bricat în anul 2001, a fost furat pe 5 august a.c. Pe 24 iulie, două autoturisme Dacia au fost furate. Este vorba despre o Dacia 1310, fabricată în anul 2002, și o Dacia Break 1310, fabricată în 2004. Ambele mașini au fost furate în aceeași zi și nu este exclus să fi fost „săltate” de aceleași persoane. De asemenea, la rubrica „autovehicule furate” mai figurează și o Dacia 1300 fabricată în urmă cu 39 de ani, respectiv în 1972. Mașina înmatriculată în Vrancea a fost furată pe 3 ianuarie 2010, din București.
Acestea sunt doar câteva dintre mașinile furate pe raza județului Vrancea și postate pe site-ul IGPR, la rubrica autovehicule furate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?