Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Universitatea Ecologică – pentru viitorul tău!


Universitatea Ecologică a fost înființată în anul 1990, fiind prima universitate parti-culară din România, ceea ce înseamă un plus de experiență și maturitate, având la bază o echipă de cadre didactice entuziaste, bine pregătite, precum și o bază  materială modernă. Este singura universitate din România care asigură, tuturor absolvenților, pe lângă specializarea de bază, o pregătire de tip ecologist, deosebit de apreciată în mediile intelectuale din Uniunea Europeană, ceea ce înseamnă un plus de recunoaștere, în România și  mai ales, în Europa. Universitatea Ecologică vine în ajutorul absolvenților de liceu care sunt în fața unei opțiuni hotărâtoare pentru viitorul lor, oferind posibilitatea dezvoltării competențelor, prin colaborarea cu profesori de elită și autoritate științifică recunoscută, precum și experiență practică în domeniu. Facultățile și specizările oferite sunt: Facultatea de Drept și Åžtiințe Administrative cu specializarea Drept; Facultatea de Åžtiințe Economice cu specializarea Finanțe-Bănci și Administrarea Afacerilor; Facultatea de Ecologie și Protecția Mediului cu specializarea Ecologie și Protecția Mediului; Facultatea de Educație Fizică și Sport cu specializarea Educație fizică și Sport, respectiv Kinetoterapie și motricitate specială; Facultatea de Psihologie cu specializarea Psihologie. Studenții au posibilitatea unei formări în domenii variate de activitate, dobândind cunoștințe multiple, ceea ce asigură, după absolvire, avantaje semnificative la angajare.
Planurile de învățământ cuprind discipline de profil, de specialitate și complementare, precum și discipline cu specific ecologic. Aprofundarea cunoștințelor de specialitate se face prin discipline opționale, care oferă viitorului absolvent competențe suplimentare în domeniile optate. După absolvirea studiilor universitare și obtinerea licenței, Universitatea Ecologică oferă posibilitatea specializării în funcții de conducere și aprofundării anumitor cunoștințe pentru formarea comportamentului de viitor manager și întreprinzător prin diferite studii de masterat:  Management financiar, respectiv Management financiar al mediului. Nu se poate să ceri performanță fără să creezi performanță. De aceea ne străduim să oferim un campus modern, elegant și funcțional cu spații propice studiului, săli moderne de învățământ, laboratoare, bibliotecă, etc.
Universitatea se bucură de recunoașterea Ministerului Educației, Tineretului și Sportului, fiind acreditată pe toate facultățile și programele de master recunoscute și la niver european. Înscrierile se fac până la 30 septembrie pe bază de dosar, iar taxa este de 60 de lei. Pentru orice specializare, Universitatea Ecologică percepe o taxă anuală de 1.600 de lei, fără alte costuri suplimentare, asigurând cursuri în format electronic și posibilitatea accesării bibliotecii electronice aflată pe site-ul www.ueb.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?