Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Pedeliştii continuă seria diversiunilor la adresa PSD


Diversiunile pedeliste care au ca scop diminuarea încrederii de care se bucură PSD și USL în rândul vrâncenilor au continuat în ultimele zile cu „transferul” primarilor din Gura Caliței și Năruja. Cei doi edili au negat zvonurile lansate de răspândacii pedeliști.

După ce la sfârșitul lunii trecute pedeliștii vrânceni prin intermediul fițuicii de partid dădeau ca sigură plecarea lui Marian Oprișan și a echipei sale la UNPR, zilele acestea a fost lansată o nouă diversiune și anume că doi dintre primarii PSD ar fi trecut la UNPR. Este vorba de primarii comunelor Gura Caliței, Dragoș Bâtculescu și Năruja, Cristian Panțuș. Contactați de reporterii noștri cei doi primari sociali democrați au susținut că la mijloc este vorba de diversiuni lansate de pedeliști. „Sunt intoxicări al pedeliștilor care vor să destructureze în acest fel organizația PSD Vrancea. Sunt membru PSD și voi rămâne membru PSD și niciun moment nu s-a pus problema să părăsesc echipa social democrată. Sunt doar diversiuni care nu au cum să-și atingă scopul”, a afirmat primarul din Gura Caliței, Dragoș Bîtculescu.
Primarul din Năruja, Cristian Panțuș, afirmă că la mijloc este vorba de o diversiune, precizând că este social democrat de 20 de ani și că în continuare va rămâne membru al PSD. „Este vorba de o diversiune pedelistă, nu e nimic adevărat. Nici măcar nu am vorbit cu cineva despre așa ceva și nici nu am fost contactat de nimeni. Sunt de 20 de ani în tabăra social democrată, iar dacă am rămas atâta timp în acest partid nu voi pleca tocmai acum la alt partid. Este modul de lucru al pedeliștilor care după ce i-au adus pe români în sapă de lemn se folosesc de tot felul de tertipuri pentru a rămâne la putere”, a precizat primarul din Năruja, Cristian Panțuș.

Zvonuri răspândite de cumetrii pedeliști

Cel care a lansat această ultimă diversiune este Nicu Tănase, un apropiat al lui Ionel Mustea, tatăl pedelistului Răzvan Mustea. Același individ este un apropiat și al lui Horia Furtună, cuscrul lui Ionel Mustea. Tănase a fost numit președinte al UNPR Vrancea cu scopul de a putea fi manevrat din spate de pedeliști de tipul lui Mălureanu sau a lui Tănase de la ARR.
Așa se explică și această ultimă diversiune prin care PDL încearcă să acrediteze ideea că primarii PSD ar trece la UNPR. Manevra pedeliștilor este simplă, ei folosindu-se de acest individ, Nicu Tănase, fost cârciumar, care nu ezită să susțină că unii primari PSD ar fi trecut în barca UNPR pentru ca, ulterior, să afirme că aceștia nu mai recunosc.

Oprișan nu pleacă din PSD

La sfârșitul lunii trecute pedeliștii au lansat zvonul că liderul social democrat, Marian Oprișan, va trece la UNPR împreună cu echipa sa. Åži pentru ca această diversiune să pară credibilă, răspândacii pedeliști au pus această plecare pe seama prieteniei care există între liderul PSD și ministrul Apărării, Gabriel Oprea, președintele executiv al UNPR. Această diversiune a apărut după ce pedeliștii au văzut că Marian Oprișan are peste 75%  din opțiunile de vot ale vrâncenilor. Conform sondajelor de opinie, PDL ar obține cel mult 13% din voturile oamenilor. Probabil, pedeliștii cred că dacă vor lansa astfel de diversiuni, liderul social democrat va mai pierde din încrederea de care se bucură în ochii vrâncenilor.
Contactat de reporterii noștri Marian Oprișan a declarat că este și va rămâne social democrat, chiar dacă „visul incompetenților, proștilor și hoților de la PDL” este acela că va pleca din PSD. „Acesta este visul incompetenților, proștilor și hoților de la PDL care au adus cetățenii din Vrancea și din România în pragul disperării. Eu mor în picioare, social democrat, și nu dau onoarea pe rușine după o carieră în slujba vrâncenilor”, a afirmat liderul PSD, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?