Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Fotbal – Superliga Vrancei


Național Golești a rea-lizat scorul etapei a doua din Superliga Vrancei la fotbal, 10-1 cu FCM Adjud, la capătul unui meci în care echilibrul s-a menținut doar în prima repriză, la finalul căreia tabela indica 3-1 pentru goleștenii. Tot în seria nord, Åžoimii Mircești a obținut a doua victorie, 2-0 la Mărășești. În seria sud, AS Cîmpineanca și Dinamo Tătăranu au punctaj maxim, după ce au obținut victorii în partidele din week-end. Aseară, după închiderea ediției noastre s-a disputat partida dintre Viitorul Homocea și Avîntul Ja-riștea. Liga a cincea, care va începe la mijlocul acestei luni, se adresează echipelor clasate pe locurile  9-13 în sezonul trecut și a celor noi înscrise și totodată cu buget restrâns. În același timp, în vederea diminuării masive a costurilor de parti-cipare, AJF Vrancea a ana-lizat cu atenție situația geografică a județului și a concluzionat că dispunerea echipelor în 5 serii geografice poate aduce mai multe echipe participante, mai ales că taxele de participare reprezintă 50% din taxele practicate în acest moment la Liga a IV-a.

Rezultatele etapei a doua din Superliga     Vrancei:
Seria sud:
Voința Slobozia Ciorăști – Flacăra Urechești 5-1,
Åžoimii Năruja – Dinamo Tătăranu 0-4,
Victoria Gugești – Energia Vulturu 2-2,
Unirea Milcovul – AS Cîmpineanca 2-3.
Seria Nord:
Voința Odobești – Unirea Å¢ifești 2-1,
Național Golești – FCM Adjud 10-1,
FC Mărășești – Åžoimii Mircești 0-2. Partida Viitorul Homocea – Avîntul Jariștea s-a disputat după închiderea ediției noastre.
Etapa viitoare: seria sud AS Cîmpineanca – Voința Slobozia Ciorăști, Energia Vulturu – Unirea Milcovul, Dinamo Tătăranu – Victoria Gugești, Flacăra Urechești – Åžoimii Năruja. Seria nord: Åžoimii Mircești – Voința Odobești, FCM Adjud – FC Mărășești, Avîntul Jariștea – Național Golești, Unirea Å¢ifești – Viitorul Homocea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?