Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Incendiu la Şcoala „Mihail Armencea“


Cu câteva zile înainte de începerea noului an școlar, pompierii au trecut pe la Åžcoala „Mihail Armencea” din Adjud. Aceștia nu au ajuns la unitatea de învățământ pentru a face vreun control sau pentru a se întâlni cu elevii, ci pentru a stinge un incendiu, care a distrus câteva bunuri.
Joi, în jurul orei 15.30, un apel primit prin intermediul numărului unic de urgență 112, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, anunța producerea unui incendiu în municipiul Adjud, la Åžcoala „Mihail Armencea”. Pentru localizarea și lichidarea flăcărilor, la fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secției  de Pompieri Adjud, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și șase subofițeri.
A ars suportul unui tub fluorescent confecționat din plastic, a fost deteriorată o ușă termopan în proporție de 10 % și au ars trei metri de cablu telefonic și electric. Pompierii spun că incendiul ar fi fost provocat de un cablu conductor electric defect, neizolat sau cu izolația deteriorată.
Din fericire, copiii nu merg încă la școală, pentru că nu s-a terminat vacanța. Dacă elevii ar fi fost în sălile de clasă, atunci cu siguranță incendiul, care a fost stins la timp, ar fi creat panică printre copii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?