Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Vremea în următoarele două zile


Urmează două zile calde, în cea mai mare parte a țării, temperaturile ajungând până la 33-34 de grade. În zonele de munte și izolat în restul țării sunt posibile ploi și descărcări electrice, potrivit Agenției Naționale a Meteorologiei.

MIERCURI
Vremea va fi caldă pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Temperaturile vor fi cuprinse între 24 și 34 de grade, iar minimele se vor încadra între 10 și 20 de grade.
În vestul și nordul țării și în zona de munte vor fi înnorări temporare, iar după-amiaza și noaptea sunt posibile ploi în averse și descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu șanse minime de ploaie. Vântul va sufla slab până la moderat.
JOI
Vremea se va menține caldă în regiunile sudice. Vor fi unele unele înnorări, averse și descărcări electrice, mai ales după-amiaza și seara, local în zona de munte și izolat în restul teritoriului.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 34 de grade, iar cele minime între 11 și 21 de grade, ușor mai coborâte în depresiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?