Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Jucătorii de futsal, neplătiţi de cinci luni


Pregătiți ieri pentru a pleca într-un stagiu de pregătire montan la Gălăciuc, o parte din componenții echipei de futsal CSM 2007 Focșani s-au răzgândit pe ultima sută de metri și au hotărât împreună cu antrenorii să renunțe la stagiul montan. „Am decis să renunțăm la cantonamentul pe care ar fi trebuit să îl efectuăm la Gălăciuc deoarece mai mulți componenți ai lotului au anunțat că nu pot participa la stagiu din cauza programului, iar unii au fost nemulțumiți din cauza restanțelor financiar și au preferat să fie alături de familiile lor. Echipa își va continua programul de antrenamente în Sala Sporturilor din Focșani, câte două pe zi și în zilele următoare vom disputa și câteva jocuri amicale”, ne-a precizat antrenorul principal al echipei de pe Milcov, Petrache Gurguiatu. Jucătorii formației care activează în prima ligă a țării nu și-au primit salariile aferente ultimelor cinci luni de zile, iar unii componenți nu au bani nici măcar să-și întrețină famiiile. Mâine, CSM 2007 Focșani va disputa de la ora 18.30 un nou meci amical, pe terenul colegei de serie, KSE Tg. Secuiesc. În prima etapă, CSM 2007 Focșani va evolua pe terenul formației ACS Od. Secuiesc (4 septembrie, ora 18.00), iar în runda a doua, gruparea de pe Milcov va evolua tot în deplasare, pe terenul campioanei naționale din ultimii trei ani, Cityus Tg. Mureș. La finalul campionatului, ultima clasată va retrograda în liga a doua, iar ocupanta locului 9 din liga I va disputa un meci de baraj cu ocupanta locului secund din liga a doua. „În campionatul 2011-2012, Federația va acorda fiecărei echipe din primul eșalon câte un sprijin financiar în valoare de 4900 euro și câte 4 mingi de futsal. Noi ne-am propus o clasare cât mai bună și să avem un parcurs cât mai lung în Cupa României”, a precizat antrenorul principal al echipei de pe Milcov, Petrache Gurguiatu.

Marin Ungureanu trece prin momente grele

Într-un comunicat remis ieri, echipa de futsal CSM 2007 Focșani este alături de unul din jucătorii săi de bază, Marin Ungureanu, care în aceste zile trece prin momente grele după dispa-riția tatălui său. „Clubul CSM 2007 deplânge dispariția fulgerătoare a tatălui lui Marin Ungureanu și transmite sincere condoleanțe familiei greu îndurerate”, se arată în comunicatul clubului CSM 2007 Focșani.

În Cupa României vor juca la Piatra Neamț

Zilele trecute, la sediul FRF a avut loc și împerecherea partidelor din primul tur al Cupei României la futsal. Focșănenii vor juca duminică, 16 octombrie în deplasare cu Moldocor Piatra Neamț. Celalalte partide din prima rundă a Cupei: Inter Gheorghieni – United Galați, Metropolis București – Clujana Cluj Napoca, Cityus II Tg. Mureș – KSE Tg. Secuiesc, Infopress Od. Secuiesc – ACS Od. Secuiesc, Iași/Brăila – Inter Teliu Brașov, Concordia Chiajna – Cityus Tg. Mureș și Spicom Sf. Gheorghe – Dava Deva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?