Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Să-ţi fie ruşine senatoare second-hand!


Nu este adevărat că atunci când nu au ce face, iar acest lucru se întâmplă destul de des, iar burta nu le scheorlăie de foame, pedeliștii scriu pe bloguri, că să le spună oamenilor în față ideile proprii și personale nu prea au curaj (nu de alta, dar ar putea păți o mare rușine). Așa se face că senatoarea second hand de Vrancea, cu buletin dă Bucale, ne dă asigurări pe blogul personal că nu a trecut criza. Că trebuie să strângem cureaua și mai tare! Păi la noi cureaua a ajuns la ultima gaură, și deja i-a dat una nouă.
Când ești senatoare second hand, care derulează afaceri cu statul, la urechi porți cercei Chanel, iar în piept ai broșă aceeași marcă și stomacul nu-ți schiorlăie de foame, îți permiți să le spui altora să strângă cureaua.
Să-ți fie rușine senatoare second-hand, mai bine ai face un pustiu de bine și ai vota ca bogații, din care categorie faci parte și matale, să plătească mai mult impozit la stat. Sau poate faci pe drăguța și îți donezi vreo jumate din avere! Åži numai cerceii și broșa dacă le-ai da de pomană, beneficiarul tot ar trăi vreun an, că e om chibzuit și știe să-și drămuiască veniturile…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?