Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Ce trebuie să facă femeile pentru a avea mai multe orgasme


Actrița și activista americană Jane Fonda a declarat într-un interviu recent că oamenii generoși au mai multe orgasme, deoarece generozitatea îmbunătățește viața sexuală. Actrița în vârstă de 73 de ani și-a lansat recent o nouă carte, în care vorbește despre plăcerile pe care le au oamenii pe măsură ce înaintează în vârstă, informează contactmusic.com.
În cercetările pe care le-a efectuat pentru a scrie această carte, actrița americană spune că a descoperit ceva uimitor: femeile care îi ajută pe cei din jur au vieți sexuale mai bune. „Ar trebui să fii atentă față de tânăra generație, ca mentor, ca antrenor al ei. Atunci când ai acest lucru în tine, când ești în vârstă, ai tendința de a fi mai fericit”, a declarat actrița americană într-un interviu acordat prezentatorului de televiziune Charlie Rose, ce a fost difuzat deja în Statele Unite. „Cercetările arată faptul că femeile care sunt generoase tind să aibă mai multe orgasme”, a adăugat Jane Fonda.
Jane Fonda a câștigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în 1979, pentru rolul din „Întoarcerea acasă”, și în 1972, pentru partitura din „Klute”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?