Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Plopeanu este ferm: „ Nu vom arunca cu banii pe fereastră“


Directorul Comitetului Director al CSM 2007 Focșani, club care este finanțat de Primăria și Consiliul Local Focșani, Petre Plopeanu, nu vrea să mai tolereze în viitorul apropiat rezultatele modeste obținute de sportivii clubului. „CSM 2007 Focșani nu este un baby-club. Vom pune accent pe activitatea seniorilor și vom pune în aplicare o strategie pe termen scurt, mediu și lung a clubului. Mai mult, nu vom arunca cu banii pe fereastră doar de dragul de a face sport. Cine muncește, va fi răsplătit și trebuie să păstrăm ce este mai bun. Vom pune în aplicare hotărârile Consiliului Local Focșani deoarece suntem subordonați acestui organism , a spus Petre Plopeanu, directorul Comitetului Director de la CSM 2007 Focșani.
Cum s-au cheltuit banii anul trecut
Cheltuielile în 2010-2011 la secțiile clubului au fost următoarele: fotbal seniori – 880 de milioane de lei, fotbal juniori – 27 de milioane de lei, futsal – 850 de milioane, volei – 600 de mi-lioane, handbal – 560 de milioane, judo – 250 de milioane, atletism – 4 milioane, șah – 100 de milioane, arte marțiale – 80 de milioane, tenis de câmp – 84 de milioane.

„Transferurile nu le decide Lucian Tucan”

Sesizați de faptul că un sportiv legitimat la clubul CSM 2007 Focșani ar putea pleca la altă echipă fără dezlegare, membrii Comitetului Director al CSM 2007 au decis să nu-i acorde pentru moment transferul handbalistului Marian Stan la HC Vaslui. „Am aflat din presă cu stupefacție că Ma-rian Stan a ajuns la altă echipă decât cea a Focșaniului. Din păcate, nici antrenorul și nici sportivul nu ne-au anunțat de acest transfer, care nu este înregistrat la clubul nostru. Sportivul este legitimat la CSM 2007, are contract cu noi și primește bani la fel ca ceilalți sportivi. Transferurile nu le decide Lucian Tucan”, a mai spus Petre Plopeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?