Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Franks este “diavolul cu pantofii găuriţi”, trimisul lui Scaraoschi


Deputatul PSD, Aura Vasile, afirmă, într-un comunicat de presă, că șeful misiunii FMI în România, Jeffrey Franks, este „diavolul cu pantofii găuriți, trimis de Scaraoschi pentru distrugerea poporului român”. În comunicat, deputatul PSD spune că Jeffrey Franks s-a arătat optimist față de economia românească încă din 2009, el nefiind altceva „decât șeful campaniei electorale a lui Traian Băsescu” întrucât după ce acesta a câștigat alegerile au urmat tăierile de pensii și majorarea TVA.
„Atunci când am afirmat că PDL are o legătură specială cu diavolul, europarlamentarul Cristian Preda a sărit ca ars și a luat apărarea partidului care l-a cocoțat pe locul cald de europarlamentar. Trebuie să constatăm însă că principalul rău abătut asupra României este cel care il manevrează pe Emil Boc de după perdea în ultima vreme, „diavolul cu pantofi găuriți”. Nu pot înțelege cum își permite domnia sa să discute despre cifrele României și să anunțe măsurile pe care Guvernul trebuie să le ia”, afirmă Vasile, spunând despre Franks că este „artizanul anihilării economiei Ucrainei”.

Deputatul PSD consideră că Franks este adevăratul șef al economiei românești și duce poporul român spre dispariție, după „realizările” din carieră, precum „distrugerea Argentinei, Ecuadorului, Ucrainei sau Paraguayului”.
„Dincolo de tăierile de salarii și pensii făcute fără nicio urmă de rațiune (cum a declarat de altfel și fostul său șef, Strauss-Kahn), Eurostat ne arată încă un efect crunt al politicii promovate de Jeffrey Franks, în fapt adevăra-tul șef al economiei românești. Cu mâna în care i s-a pus puterea economică a României, a lovit atât de tare încât duce poporul român spre dispariție. Acest pericol real reiese din estimările Eurostat care arată o scădere continuă a populației României. Nu numai că „Guvernul Franks” nu ia nicio măsură, așa cum au făcut Germania sau Austria, țări care au crescut ajutoarele sociale în scopul creșterii sporului natural, dar mai mult, prin politica sa, descurajează permanent întemeierea de familii sau nașterea copiilor”, afirmă Aura Vasile.
„Predicțiile economice ale lui Franks sunt nule, fapt dovedit de nenumăratele dăți în care a anunțat creșteri, atunci când nici vorbă nu putea fi de așa ceva. Dar sigur, domnia sa persistă și face mai departe predicții și recomandări, ca și acum, când președintele României afirmă că nu se pot asigura creșteri salariale, dar este contrazis de Franks, acest asasin economic, un Scaraoschi în carne și oase care ține în mână arma cu care distruge România”, mai scrie Aura Vasile. De-putatul PSD aduce aminte de ultimele studii care arată că România este pe primul loc în Europa în topul țărilor expuse la foamete.
„Poate domnia sa nu a citit studiile și sondajele care ne plasează pe ultimele locuri în Europa la aproape toate capitolele analizate (sănătate, educație, comba-terea corupției, PIB pe cap de locuitor, etc) și uită că România era, în ianuarie 2011, pe primul loc în Europa doar în topul țărilor cele mai expuse la foamete sau la numărul de mame care își abandonează copiii pentru că nu mai au resursele necesare pentru a-i crește”, afirmă Aura Vasile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?