Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Bloc de locuinţe ANL, inaugurat de Oprişan


14 iulie 2011 va rămâne o zi de neuitat pentru 48 de familii din Odobești care s-au mutat în casă nouă. Președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan, împreună cu primarul orașului Odobești, Daniel Nicolaș, au înmânat, ieri, cheile la 48 de locuințe ANL. Acestea au fost finalizate cu o întârziere de un an, abia după acordarea de fonduri de la administrația județeană. Președintele Consiliului Județean, Marian  Oprișan, a declarat că actuala guvernare nu este interesată de problemele oamenilor și este „păcat că nu putem să facem mai multe lucruri pentru oameni în aceste vremuri cu un guvern care a uitat absolut tot ce a promis”.

Primarul Obeștiului, Daniel Nicolaș, a declarat la înmânarea cheilor celor 48 de apartamente că acestea nu ar fi fost finalizate fără sprijinul financiar al Consiliului Județean. Edilul a explicat că cele trei blocuri trebuiau finalizate de anul trecut însă nu au fost alocate fonduri pentru sistematizare verticală și racordul la utilități. Abia în acest an, cu sprijinul Consiliului Județean și al președintelui Marian Oprișan, s-au alocat bani pentru finalizarea lucrărilor la cele trei scări de bloc din oraș. „În 2008, în Piața Civică, le spuneam tine-rilor din Odobești că, în locul gropii pline de mi-zerie care era aici vom construi trei blocuri care vor face fericite 48 de familii. Toate acestea nu s-ar fi putut face fără eforturi, fără muncă, fără sprijinul Consiliului Județean și al președintelui Marian Oprișan pentru că aceste blocuri trebuiau să fie gate din octombrie anul trecut însă nu am avut bani pentru sistematizare verticală și racordul la utilități. Însă, anul acesta, am primit de la Consiliul Județean fondurile necesare”, a afirmat primarul Daniel Nicolaș. Acesta a precizat că finalizarea celor trei scări de bloc este un vis devenit realitate. „Menirea mea în Odobești este să îi fac fericiți pe oameni. Astăzi pentru mine s-a împlinit visul de a da în folosință aceste blocuri”, a afirmat primarul Daniel Nicolaș.

Guvernul pedelist, dușmanul oamenilor din Vrancea

Președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan, a declarat că prin toate acțiu-nile derulate, puterea pedelistă de la București arată că își urăște poporul și nu este interesată de pro-blemele românilor. Åžeful administrației județene le-a spus odobeștenilor că este din ce în ce mai greu „să faci ceva util și bun pentru oameni”. „Mă gândeam cât de greu a ajuns în România să faci ceva util și bun pentru oameni. Din ce în ce mai greu putem face bine oamenilor. Nu înțeleg cum acest guvern de la București nu se gândește nici o secundă la cei care  i-au trimis acolo. Nu se gândește nicio secundă la oamenii care trăiesc în localitățile județului Vrancea, în Odobești, în localitățile României. Este foarte greu pentru mine și probabil că nu voi înțelege niciodată cum încă mai există susținători ai actualei puteri, chiar și aici, la Odobești”, a afirmat Marian Oprișan.
Președintele Consiliului Județean a arătat că, prin acțiunile din ultimii doi ani, guvernul pedelist a ajuns dușmanilor oamenilor din Vrancea și din România. „Mă bucur foarte tare când oamenii se bucură pentru că fără ei nu suntem nimic. Păcat că nu putem să facem mai multe lucruri pentru oameni în aceste vremuri cu un guvern care a uitat absolut tot ce a promis. Nu doar că a uitat dar i-a uitat pe oameni. Un guvern care, astăzi, este dușmanul oamenilor din Vrancea și din România. Este regretabil”, a precizat Oprișan.

Curbele de sacrificiu le plătesc cetățenii, nu guvernanții

Åžeful administrației județene a reamintit că, încă din 2008, a avertizat că politicienii de dreapta îi vor pune pe cetățeni să suporte „curbele de sacrificiu”. O putere de dreapta preocupată de banii camarile politice, de profiturile companiilor multinaționale și băncilor străine dar care a uitat de oamenii din orașele și comunele României. „Să ne ajute Dumnezeu să trecem cu bine peste această perioadă extraordinar de grea din viața noastră și nu datorită faptului că noi ne-am dorit acest lucru ci din cauza faptului că unii dintre concetățenii noștri nu au înțeles atunci când le-am spus, în 2008, că, dacă alegeți dreapta și Traian Băsescu, curbele de sacrificiu le vor plăti cetățenii, nu guvernanții, nu companiile multinaționale și nici băncile. Din păcate s-a dovedit că am avut dreptate”, a precizat Marian Oprișan.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?