Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Vineri, ultima zi pentru fişele de autoevaluare


Directorii de școli mai au la dispoziție două zile pentru a-și depune fișele de autoevaluare, în ceea ce privește activitatatea managerială desfășurată în anul școlar 2010 – 2011. Fișele de autoevaluare se vor depune la sediul Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea.
Potrivit metodologiei în vigoare, directorul își evaluează activitatea, iar concluziile asupra propriei munci vor fi analizate mai întâi de inspectorul teritorial, pentru ca mai apoi fișa sa să fie prezentată și în cadrul Consiliului de Administrație al Inspectoratului Åžcolar Județean.
La finalul lunii august, directorii sunt așteptați la interviu, în baza unei  programări prealabile, în ve-derea aprobării punctajelor definitive calificativului. Nu doar managerii unităților de învățământ își autoevaluează activitatea.
Inspectorii școlari au la rândul lor obligația de a-și întocmi fișa de autoevaluare a activității pe anul școlar 2010 – 2011. Directorii vor trebui să comenteze pe marginea fișei pe care tot ei au completat-o în fața Consiliului de Administrație al Inspectoratului Åžcolar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?