Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Un funcţionar s-a spânzurat din dragoste


Åžeful Serviciului Transporturi, din cadrul Primăriei Municipiului Adjud, Lucian Anton, a  fost găsit spânzurat, în locuință. Bărbatul și-ar fi pus capăt zilelor pe fondul unei decepții în dragoste. Cel puțin asta reiese din biletul de adio pe care l-a lăsat. Cunoscuții bărbatului susțin această variantă. Lucian Anton a fost găsit fără suflare marți, de un prieten, cu care trebuia să plece la muncă. Văzând că nu răspunde la telefon, bărbatul a mers la locuința lui Lucian Anton, unde l-a găsit spânzurat. Angajatul primăriei s-a spânzurat cu un cablu, de o țeavă de gaze.

Lucian Anton, de 51 de ani, din Adjud, a fost găsit spânzurat marți, la ora 11.10, în propria locuință. Bărbatul era șeful Serviciului Transporturi din cadrul Primăriei Municipiului Adjud, iar de ceva timp se afla în concediu de odihnă.
El nu a dat de înțeles numănui că ar avea probleme. Motivul gestului sinucigaș  pare să fi fost o stare depresivă, cauzată de despărțirea de fosta prietenă. Bărbatul a încercat să se împace cu fata, mai tânără cu cel puțin 20 de ani, dar nu a avut sorți de izbândă.
Potrivit anchetatorilor, cel mai probabil, funcționarul s-a sinucis în noaprea de luni spre marți. Trupul neânsuflețit al acestuia a fost găsit marți, de un cunoscut, cu care trebuia să plece la serviciu. Amicul l-a tot sunat și pentru că nu a răspuns la telefon, acesta a mers la locuința lui Lucian Anton pentru a vedea ce s-a întâmplat. Când a ajuns la domiciliul lui Anton, l-a găsit pe acesta spânzurat cu un cablu de o țeavă de gaze, în holul de la intrarea în apartament. Prietenul care l-a găsit a sesizat imediat poliția. „La data de 12.07.2011, orele 11.10, Poliția municipiului Adjud a fost sesizată despre faptul că A. L., de 51 ani, din localitate, se află decedat în locuința sa, fiind găsit în holul apartamentului, spânzurat cu un cablu electric de o țeavă de gaze. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că A. L. locuia singur de aproximativ o lună de zile, după ce s-a despărțit de prietena sa. În ultimele zile se pare că bărbatul ar fi încercat să reia legătura cu fosta prietenă, însă aceasta l-ar fi refuzat, motiv pentru care A. L. a intrat într-o stare depresivă, manifestându-și intentia de a se sinucide, printr-un bilet de adio lăsat la locul faptei. Cadavrul, care nu prezenta alte urme de violență, a fost depus la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei, în funcție de rezultatul căreia se vor dispune măsurile legale”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.

„Nu mai pot trăi fără tine”

Înainte de a-și pune capăt zilelor, bărbatul a scris un bilet de adio, prin care și-a justificat gestul. Printre altele, Lucian Anton a scris și că nu mai poate trăi fără iubita sa, care este de loc din Ruginești. În camera bărbatului, anchetatorii au găsit mai multe fotografii cu cei doi.
Gestul necugetat al acestuia a luat prin surprindere pe toată lumea. Înainte de a pleca în concediu, Lucian Anton nu a lăsat să se înțeleagă că ar avea o problemă. Ba chiar le-a spus colegilor că vrea să plece în vizită la fosta soție și la fetele sale, care sunt în Italia. „Era un om foarte bun și corect, pe care te puteai baza. Din ce știu eu, se pregătea să plece în Italia la fete și la fosta soție. Nu ne-a dat de înțeles că ar fi avut vreo probelmă. Avea o relație cu o fată mai tânără decât el. Cred că erau împreună de aproximativ 5 ani. El știe de ce a făcut asta. S-a auzit că ar fi vorba de o decepție, dar cine știe. Am rămas șocați când am auzit ce a făcut. Îl consideram un om cu picioarele pe pământ și nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat. Vom face tot posibilul să-l înmormântăm creștinește. El nu mai are pe nimeni aici, așa că noi, colegii, ne vom ocupa de înmormântare. Dumnezeu să-l ierte!”, a precizat Gelu Diaconu, viceprimarul Municipiului Adjud.
Lucian Anton va fi înmormântat sâmbătă, la Adjud.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?