Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Miss Bulgaria 2009, răpită şi bătută


Miss Bulgaria 2009, Antonia Petrova, a fost răpită pentru scurt timp de fostul ei prieten, omul de afaceri rus Alexander Beredin, polițiștii blocând toate străzile importante din Sofia pentru a o găsi pe tânără și reținându-l pe răpitor timp de 24 de ore. Petrova, în vârstă de 26 de ani, a fost răpită marți noapte în Sofia, dintr-un restaurant unde se afla cu Adrian Rachev, supranumit „Românul”, un rapper de succes în Bulgaria.
Alexander Beredin, de 46 de ani, ar fi scos-o pe tânără cu forța din restaurant și ar fi băgat-o în mașina lui, în jurul orei 20.00. Ea a fost găsită de polițiști trei ore mai târziu, după ce părinții fetei au alertat autoritățile. Polițiștii blocaseră toate străzile importante din Sofia, oprind mașina lui Beredin în centrul capitalei bulgare. Miss Bulgaria 2009 se afla în mașina respectivă, învelită cu o pătură și având vânătăi pe corp. Omul de afaceri rus a spus că fata s-a urcat de bunăvoie în mașina sa. El a fost reținut pentru 24 de ore.
Antonia Petrova a câștigat titlul de Miss Bulgaria în 2009, competiția din acel an fiind controversată din cauza faptului că locul I a fost decis de telespectatorii care au tri-mis un SMS pentru a-și alege favorita. A fost singura dată în istoria competiției când Miss Bulgaria a fost aleasă în acest fel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?