Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Fotbaliştii echipelor vrâncene, la primul antrenament


După ce a încheiat campionatul ligii a treia la fotbal pe locul 5 și     și-a îndeplinit obiectivul stabilit, echipa de fotbal FC Panciu și-a fixat strategia pentru perioada următoare. Fotbaliștii pănceni se vor prezenta astăzi, de la ora 17.30, la primul antrenament programat pe Stadionul Orășenesc. La reuniune sunt așteptați toți jucătorii care au pus umărul la rezultatul din sezonul trecut. Singurii jucători care vor rata prima ședință de pregătire sunt Stanciu și Parlac, ambii aflați în refacere după accidentări mai vechi. Până pe 14 iulie, echipa dintre vii se va pregăti acasă, iar timp de zece zile, în perioada  15-25 iulie, păncenii vor efectua un stagiu de pregătire la Vatra Dornei (Suceava), locația aleasă fiind Pensiunea Dornelor, care poate oferi toate condițiile de antrenament și refacere jucătorilor antrenați de Ionică Serea și Dănuț Bolocan. Jucătorii echipei din Panciu vor beneficia în cantonament de condiții excelente. Primăria orașului Panciu va fi alături de fotbal și, în sezonul următor, antrenorii vor avea un obiectiv fix: promovarea în liga a doua. Antrenorul principal, Ionică Serea este convins că doar prin muncă și cu seriozitate, echipa sa poate avea rezultate pe măsură. „În returul sezonului 2010-2011, au fost partide pe care le-am câștigat datorită experienței, dar și pregătirii fizice corespunzătoare. Pentru sezonul următor, condu-cerea clubului ne-a fixat un obiectiv pe care trebuie să-l îndeplinim doar dacă vom fi serioși și vom munci mai mult. Mulțumesc și celor care s-au implicat financiar, dar și cu inima la echipa din Panciu”, a spus Ionică Serea. Jucătorii care sunt așteptați astăzi la prima ședință de pregătire: Lazăr și Nichitoaia – portari, Cl. Mihai, Beșa, R. Stan, Gurguiatu, M. Ionică, Gălățeanu, Bucătaru, Duțu, Bîra, Cioran, Duțu, Stoian, Corbea, I. Radu, Costin, Dobrescu – jucători de câmp. Ediția 2011-2012 a ligii a treia la fotbal va începe, cel mai probabil, vineri, 12 august, data exactă urmând să fie stabilită în ședința Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal care va avea loc pe 20 iulie la Casa Fotbalului din Capitală.

CSM 2007 Focșani pune bază pe jucătorii tineri

După o binemeritată vacanță, jucătorii echipei de fotbal CSM 2007 Focșani se reunesc în vederea începerii noului campionat al ligii a treia. Primul antrenament a fost programat de antrenorii Aurel Pastia și Adrian Toma astăzi, de la ora 10.30, la Stadionul Milcovul. Stagiul de pregătire se bazează în principal pe un program bine pus la punct de cei doi tehnicieni, antrenamentele urmând să se desfășoare pe plan local. Astăzi, cei care au evoluat în sezonul trecut vor petrece la un mic banchet organizat de cei care au condus destinele echipei în sezonul 2010-2011. „În acest moment nu știm prea multe despre programul pe care îl vom stabili în perioada următoare. Totul depinde de ceea ce se va stabili în ședința Comitetului Director al clubului CSM 2007, care este programată în cursul acestei săptămâni. Cert este că vom continua în liga a treia. În cazul în care se vor găsi resurse financiare și pentru secția de fotbal, ar putea fi organizat și un stagiu de pregătire montan. Dacă nu se vor găsi bani, ne vom antrena pe Stadionul Milcovul și vom căuta parteneri din județele apropiate pentru câteva partide amicale”, ne-a declarat antrenorul Adrian Toma.

Au nevoie de sponsori

Deși este o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, jucătorii speră că prin eforturi și înțelegere din partea celor în drept se va găsi și posibilitatea efectuării unui stagiu de pregătire centralizat, lucru care ar conta enorm în evoluția viitoare a tinerilor fotbaliști din lotul CSM 2007. Trebuie remarcat că pe lângă sprijinul total acordat de Primăria municipiului Focșani și Consiliul Local, activitatea fotbalistică din ediția trecută de campionat a avut susținere și din partea unor oameni din urbea noastră care nu au uitat că la greu o mână de ajutor întinsă contează foarte mult. Antrenorii și jucătorii grupării de pe Milcov nu i-au uitat pe cei care au fost alături de echipă în ediția de campionat 2010-2011 „Mulțumim domnilor Dan Vicol și Cosmin Constantinescu de la Avicola Focșani, Liviu Jelea și Toma Burgă de la SC Comind Thomas SRL, Costel Sfîrlea de la Opera Com, Iancu Toma de la Vranlact, Dinu Velea de la Velmiprest și lui Constantin Nistoroiu de la Nis Prod Focșani. Sperăm că acești oameni ne vom sprijini în continuare și lor li se vor adăuga și alți oameni de afaceri din Focșani”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?