Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Cantonament de patru stele pentru FC Panciu la Vatra Dornei


Timp de opt zile, în perioada  15-25 iulie, jucătorii echipei de fotbal FC Panciu vor efectua un stagiu de pregătire la Vatra Dornei (Suceava), locația aleasă fiind Pensiunea Dornelor, care poate oferi toate condițiile de antrenament și refacere jucătorilor antrenați de Ionică Serea și Dănuț Bolocan. Jucătorii echipei din Panciu vor beneficia în cantonament de condiții excelente. Pe lângă saună și o sală dotată cu aparate de forță de ultimă generație, fotbaliștii vor avea la dispoziție mese de biliard, rummy și tenis de masă. Prima ședință de pregătire este programată la orele 10.15 și va consta într-o pregătire fizică, timp de 75 de minute, iar a doua ședință se desfășoară la orele 16.15 și este destinată schemelor exerci-țiilor tehnico-tactice. Pe durata stagiului montan, vrâncenii vor disputa și trei partide de verificare împotriva unor adversari din zonă. Marți, președintele clubului, Mihai Popescu, antrenorul secund, Dănuț Bolocan, și directorul sportiv, Raul Cioran, au inspectat locul de cantonament și s-au declarat mulțumiți de ceea ce au găsit. „Fotbaliștii vor beneficia de condiții excelente de cazare, dar și de antrenament. În plus, antrenorii vor avea la dispoziție câteva trasee dure pentru alegările de anduranță”, a spus președintele grupării păncene, Mihai Popescu.

Reunirea, pe 4 iulie

După ce a încheiat campionatul ligii a treia la fotbal pe locul 5 și și-a îndeplinit obiectivul stabilit, FC Panciu și-a fixat strategia pentru perioada următoare. Fotbaliștii vor avea liber pînă pe 4 iulie, dată la care este programat primul antrenament la Stadionul Orășenesc. Ediția 2011-2012 a ligii a treia la fotbal va începe , cel mai probabil, vineri, 12 august, data exactă urmând să fie stabilită în șe-dința Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal care va avea loc pe 20 iulie la Casa Fotbalului din Capitală. În aceste zile, Stadionul Orășenesc din Panciu se află într-un amplu proces de mo-dernizare. Primăria și Consi-liul Local Panciu se vor implica în construirea unor locuri de cazare pentru fotbaliști, în cadrul stadionului, dar și în igienizarea suprafeței de joc și a anexelor.

Obiectiv: promovarea în liga a doua

Primăria orașului Panciu va fi alături de fotbal și, în sezonul următor, antrenorii vor avea un obiectiv fix: promovarea în liga a doua. „Avem o echipă valoroasă, o bază sportivă de excepție și ar fi păcat să nu avem și obiective mai îndrăznețe. Formăm o echipă valoroasă, suntem o familie și țintim mai sus. În acest moment, FC Panciu este echipa-fa-nion a județului și trebuie să ducem mai departe acest nume”, ne-a declarat primarul orașului Panciu, Ion Petre. Antrenorul principal, Ionică Serea este convins că doar prin muncă și cu seriozitate, echipa sa poate avea rezultate pe măsură. „În returul sezonului 2010-2011, au fost partide pe care le-am câștigat datorită experienței, dar și pregătirii fizice corespunzătoare. Pentru sezonul următor, conducerea clubului ne-a fixat un obiectiv pe care trebuie să-l îndeplinim doar dacă vom fi serioși și vom munci mai mult. Mulțumesc și celor care s-au implicat financiar, dar și cu inima la echipa din Panciu”, a spus Ionică Serea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?