Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Christina Aguilera a pozat goală pentru coperta unei reviste


Cântăreața Christina Aguilera a pozat pentru coperta revistei „W”, uimind cu silueta zveltă pe care a arătat-o la ședința foto. Totuși, fotografiile nu o arată pe cântăreață goală, aceasta acoperindu-și părțile intime cu o eșarfă de mătase și un buchet de trandafiri roșii. Imaginea artistei a fost completată de părul desfăcut și ondulat.

Christina Aguilera, în vârstă de 30 de ani, a vorbit în cadrul interviului acordat revistei „W” despre problemele pe care le-a avut în ultima perioadă, despre decăderea în carieră și despre încercările sale de a schimba lucrurile. În ultimul an, cariera cântăreței a fost afectată de problemele pe care aceasta le-a avut în viața personală. Vedeta a divorțat recent de producătorul muzical Jordan Bratman, alături de care are un fiu în vârstă de trei ani.

Aguilera a cântat la gala premiilor Grammy, într-un recital dedicat cântăreței Aretha Franklin, și a interpretat imnul american la gala Super Bowl. Ambele prestații au fost departe de a fi perfecte, cântăreața americană uitând un vers din imnul național și împiedicându-se pe scenă la gala premiilor Grammy.

În luna martie, cântăreața a fost arestată alături de iubitul ei, în stare de ebrietate. Artista se afla într-un automobil condus de partenerul ei de viață, aflat și el în stare de ebrietate. Amândoi au fost arestați în apropierea unui club din West Hollywood.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?